Αγαπημένη ηθοποιός μόλις ανακοίνωσε πως έχει καρκίνο στα 43 της

Η 43χρονη ηθοποιός έκανε μία συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram

H Ολίβια Μαν ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Η 43χρονη ηθοποιός με μία συγκλονιστική ανάρτησή της στο Instagram, έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση την Τετάρτη 13 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μερικές φωτογραφίες από το κρεβάτι του νοσοκομείου, από τα ραντεβού της με τους γιατρούς, τις εξετάσεις και τις θεραπείες της. Σε ένα βίντεο, μάλιστα, η Μαν φαίνεται να κλαίει, ενώ η γυναικολόγος της την κρατάει αγκαλιά και την παρηγορεί.

Η ηθοποιός εξήγησε αναλυτικά την κατάσταση της υγείας της, αλλά και τι πρέπει να κάνουν οι γυναίκες στο πλαίσιο της πρόληψης, ενώ μοιράστηκε αναλυτικά όλη την περιπέτεια της υγείας της.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Ελπίζω ότι με το να το μοιραστώ αυτό, θα βοηθήσω άλλους να βρουν παρηγοριά, έμπνευση και υποστήριξη στο δικό τους ταξίδι».

τη δημοσίευσή της περιέγραψε αρχικά τις πρώτες ενδείξεις από τον καρκίνο, τη διάγνωση και τις ιατρικές θεραπείες στις οποίες έχει χρειαστεί να υποβληθεί:

«Τον Φεβρουάριο του 2023, σε μια προσπάθεια να είμαι προληπτική όσον αφορά στην υγεία μου, έκανα ένα γενετικό τεστ που ελέγχει 90 διαφορετικά γονίδια καρκίνου. Η εξέταση ήταν αρνητική για όλα, συμπεριλαμβανομένου του BRCA (το πιο γνωστό γονίδιο για τον καρκίνο του μαστού). Η αδελφή μου, η Σάρα, είχε μόλις εξεταστεί επίσης αρνητικά. Τηλεφωνήσαμε η μία στην άλλη και πανηγυρίσαμε από το τηλέφωνο. Τον ίδιο χειμώνα είχα επίσης μια φυσιολογική μαστογραφία.

Δύο μήνες αργότερα διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού.

Τους τελευταίους δέκα μήνες έκανα τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις, πέρασα τόσες πολλές ημέρες στο κρεβάτι που δεν μπορώ καν να τις μετρήσω και έμαθα περισσότερα για τον καρκίνο, τη θεραπεία του καρκίνου και τις ορμόνες από όσα θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Παραδόξως, έχω κλάψει μόνο δύο φορές. Υποθέτω ότι δεν ένιωσα ότι υπήρχε χρόνος να κλάψω. Η συγκέντρωσή μου περιορίστηκε και έβαλα στο τραπέζι κάθε συναίσθημα που ένιωθα ότι θα παρεμπόδιζε την ικανότητά μου να παραμείνω με καθαρό μυαλό.

Είχα την τάση να αφήνω τους ανθρώπους να με βλέπουν όταν έχω ενέργεια, όταν μπορώ να ντυθώ και να βγω από το σπίτι, όταν μπορώ να πάω το αγοράκι μου στο πάρκο. Κράτησα τη διάγνωση, την ανησυχία, την ανάρρωση, τα φάρμακα για τον πόνο και τις χάρτινες ρόμπες κρυφές. Έπρεπε να πάρω μια ανάσα και να ξεπεράσω κάποια από τα πιο δύσκολα σημεία πριν τα μοιραστώ».

Related posts

Αδιανόητο περιστατικό: Κλείδωσε την πεθερά του στο υπόγειο – Τα βαριά λόγια που της είπε

Βενζίνη: Γιατί είναι λάθος να φουλάρεις το αυτοκίνητό σου

Wi-Fi: Το αντικείμενο που επηρεάζει με ύπouλο τρόπο τη σύνδεσή σας – Το έχουμε όλοι στο σπίτι