Ανακαλούνται ακατάλληλες φόρμες κέικ – Μην τις χρησιμοποιήσετε

by Newsroom i-diakopes.gr
Ανακαλούνται ακατάλληλες φόρμες κέικ – Μην τις χρησιμοποιήσετε

Το ταψί για κέικ με αντικολλητική επίστρωση της Pepco είναι προέλευσης Κίνας και διανέμεται μέσω Πολωνίας σε 20 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. (Κατασκευαστής: NINGBO GENERAL UNION CO., LTD, 8F. ΟΧΙ. 3 BUILDING, 1377 LOFT CENTER, 315040 NINGBO CN-CHINA, CHINA).

Πιο αναλυτικά, τα ταψιά δεν συμμορφώνονται με τον κανονισμό για τα υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Σημειώνεται ότι το ταψί είναι προέλευσης Κίνας και προμηθευτής η Pepco Poland Sp. z o. o., Πόζναν.

Το συγκεκριμένο προϊόν έχει διαστάσεις 28,2 x 15,4 x 7 εκατοστά.

Ανακαλούνται ακατάλληλες φόρμες κέικ – Μην τις χρησιμοποιήσετε

Όπως αναφέρεται στις ανακοινώσεις ανάκλησης, η επίστρωση του προϊόντος μπορεί να αποκολληθεί και να μεταναστεύσει στα τρόφιμα γεγονός που αποτελεί δυνητικά σοβαρό κίνδυνο για την υγεία.

«Η εργαστηριακή ανάλυση αποκάλυψε ξεφλούδισμα της εξωτερικής επίστρωσης στο αναφερόμενο προϊόν, το οποίο παραβιάζει τον κανονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για υλικά και αντικείμενα που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα, βάσει του οποίου το προϊόν αποσύρεται από την αγορά», δήλωσε η ÚVZ SR. Συνιστάται στους καταναλωτές που έχουν ήδη αγοράσει το προϊόν να μην το χρησιμοποιήσουν και να το επιστρέψουν στον τόπο αγοράς»

Ποια είναι η Pepco

Η Pepco, ιδρυθείσα το 1999 στην Πολωνία, αποτελεί μια ακμάζουσα αλυσίδα εκπτωτικών καταστημάτων με παρουσία σε 17 ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας από το 2022. Η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της μια ποικιλία προϊόντων σε προσιτές τιμές, καλύπτοντας είδη ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ, καλλυντικά, παιχνίδια, είδη οικιακής χρήσης και διακόσμησης.

Σημαντικά στοιχεία:

Ιδρυση: 1999

Χώρες: 17

Καταστήματα: 3.000+

Προτεινόμενα