Αριάδνη Γερασιμίδου: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο τελευταίο αντίο της

Συγγενείς και φίλοι ήταν εκεί για το τελευταίο αντίο στην σπουδαία μαχήτρια

Μόλις λίγες ημέρες μετά το συγκλονιστικό της βίντεο όπου εξομολογήθηκε την άνιση μάχη της με τον καρκίνο, ήρθε η είδηση του θανάτου της σκορπίζοντας θλίψη και θρήνο τόσο στους κοντινούς της ανθρώπους όσο και σε όλη την χώρα.

Η δημοσιογράφος που ασχολήθηκε με το ρεπορτάζ της αυτοκίνησης, άφησε την τελευταία της πνοή τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, προκαλώντας θλίψη στην οικογένειά της και στον δημοσιογραφικό χώρο.

Την Πέμπτη συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την αγαπημένη του Αριάδνη στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στη Ροδόπολη, με δάκρυα στα μάτια και βαθιά θλίψη.

Η τελευταία ανάρτηση της Αριάδνης Γερασιμίδου

Η δημοσιογράφος είχε αναθέσει σε έναν φίλο της να κάνει μια ανάρτηση την ημέρα που θα «έφευγε»:

«Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου. Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι! Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ! Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους. Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί!

Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω. Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές! Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται!» ήταν το μήνυμά της που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Related posts

Βενζίνη: Γιατί είναι λάθος να φουλάρεις το αυτοκίνητό σου

Wi-Fi: Το αντικείμενο που επηρεάζει με ύπouλο τρόπο τη σύνδεσή σας – Το έχουμε όλοι στο σπίτι

Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας στη μέση του δρόμου