Χαρδαλιάς: Ανακοίνωσε παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας! Μέχρι πότε πήραν παράταση τα μέτρα;

by Αντώνης Βαλμάς

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, στην καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορωνοϊό ανακοίνωσε την παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας μέχρι τις 27 Απριλίου.

Τόνισε πως «γίνεται τεράστια προσπάθεια για την προστασία της υγείας και κρίνεται η ενότητα της ελληνικής κοινωνίας, η αποφασιστικότητα και η πειθαρχία που έχει δείξει, αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να ανατραπεί και χρειάζεται να εξακολουθούμε να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή και υπομονή»

«Με κοινή απόφαση των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών, παρατείνονται τα μέτρα περιορισμού μετακινήσεων μέχρι τις 27 Απριλίου στις 6 το πρωί», πρόσθεσε. «Έχουμε τρεις εβδομάδες σκληρής προσπάθειας μπροστά μας», ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Επιπλέον αναφέρθηκε στα φαινόμενα αλλαγής τόπου διεύθυνσης κατοικίας ενόψει Πάσχα και είπε πως κατά τη διάρκεια ισχύος των μέτρων δεν θα διεκπεραιώνονται αιτήσεις ηλεκτρονικά και το ίδιο θα ισχύει και για τις χειρόγραφες αιτήσεις στις ΔΟΥ. Για εξαιρέσεις, θα αποφασιστεί ποια θα είναι τα απαραίτητα έγγραφα που θα πρέπει να προσκομίζει ο πολίτης.

Ο κ Χαρδαλιάς τόνισε ότι οι περιορισμοί στη μετακίνηση «δεν αφορούν συμπολίτες μας με σοβαρά προβλήματα υγείας, που έχουν ανάγκη την άσκηση ή την κολύμβηση», αλλά ξεκαθάρισε ότι οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους κατά την μετακίνηση τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα