Η σπάνια εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση μετά από καιρό που βάζει τέλος στις φήμες

by Τόνια Τζαφέρη

Η 36χρονη απόγονος του Αριστοτέλη Ωνάση, απασχολεί από παιδί τα διεθνή ΜΜΕ 

Οι συστάσεις είναι περιττές για το όνομα της, από όταν ήταν μικρό παιδί απασχολούσε όχι μόνο τα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και τα διεθνή.

Εκείνη από την μεριά της, προσπαθεί να κρατήσει όσο πιο ιδιωτική γίνεται την ζωή της, μένοντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κάνοντας ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις. Πρόσφατα λοιπόν έκανε μια δημόσια εμφάνιση στο Μονακό, η οποία συζητήθηκε ιδιαίτερα.

Δεν είναι μόνο το παρελθόν της οικογένειάς της που έχει τεράστιο ενδιαφέρον, αλλά και η δική της ζωή, ωστόσο, μετά το διαζύγιο από τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, το 2016, οι δημόσιες εμφανίσεις της έγιναν ακόμη πιο σπάνιες.

Το okmag.gr την “εντόπισε” πρόσφατα σε κοσμικό event στο Μονακό. Η χρυσή κληρονόμος πόζαρε, φορώντας ένα φλοράλ φόρεμα δίπλα στον Γιώργο Ψιψίκα και τη σύζυγό του Γιάννα Νταρίλη, οι οποίοι ζουν μόνιμα στη Νέα Υόρκη και η συνάντηση μαζί της αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη.

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση στο Μονακό

Η σπάνια εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση μετά από καιρό που βάζει τέλος στις φήμες

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η Ελληνίδα κληρονόμος στη δημόσια εμφάνιση που έκανε ήταν ιδιαίτερα ευγενική με όλους όσους την προσέγγισαν, κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Η εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί προβλημάτων υγείας.

Μπορεί πρόσφατα δημοσιεύματα να τη θέλουν να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ωστόσο, η εν λόγω εμφάνισή της τα διαψεύδει.

Η Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως έχει βρει τα πατήματά της, προσπαθώντας να διαχειριστεί τη ζωή της και την τεράστια περιουσία που έχει από την οικογένειά της. Από τη ζωή της δεν λείπει φυσικά η μεγάλη της αγάπη για τα άλογα.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν