Κορωνοϊός: Κλείνει το πάρκο Σταύρος Νιάρχος και οι αθλητικές εγκαταστάσεις

by Newsroom i-diakopes.gr
Κορωνοϊός: Κλείνει το πάρκο Σταύρος Νιάρχος και οι αθλητικές εγκαταστάσεις

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ανακοίνωσε πως από σήμερα κλείνει το Πάρκο και οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Καλλιθέα.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση, νωρίς το πρωί της Κυριακής, αναστέλλονται όλες οι δραστηριότητες τόσο στο πάρκο όσο και στις αθλητικές εγκαταστάσεις, στο πλαίσιο των μέτρων του υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας κορωνοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ιδρύματος, όπως αναρτήθηκε στο Facebook: «Στο πλαίσιο των μέτρων του Υπουργείου Υγείας, κλείνει σήμερα το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και οι αθλητικές εγκαταστάσεις του ΚΠΙΣΝ»

Χθες, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, διατάχθηκε και το κλείσιμο οργανωμένων παραλιών και των χιονοδρομικών κέντρων.

Αύγουστος: Αυτές οι 3 ημερομηνίες γέννησης που είναι προορισμένες για τύχη και αφθονία – Το Σύμπαν τις ευνοεί

Δεν είναι 20χρονο μοντέλο! Γνωστή παρουσιάστρια έχει στα 56 της κοιλιακούς που ζηλεύουν 20άρες – Η πόζα με μπικίνι που «σαρώνει» τα social

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ – ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ

Συναγερμός για φωτιές τα επόμενα 24ωρα: Άνεμοι έως 9 μποφόρ και 39°C

Τέλος οι συναυλίες για τον αγαπημένο 74xpovo τραγουδιστή – Θα υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς

Προτεινόμενα