Συσσίτιο με κρέας, πιλάφι και πατάτες εν μέσω έντασης
Σε μια περιοχή όπου η ένταση αυξάνεται διαρκώς και οι εξελίξεις τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα, η καθημερινότητα των δημοσιογράφων που βρίσκονται στα σύνορα Ιράν – Τουρκίας δεν είναι εύκολη.
Ανταποκριτές από πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή για να μεταφέρουν εικόνες και πληροφορίες από κοντά, συχνά δουλεύοντας ασταμάτητα για πολλές ώρες.
Γιατί τα εποξικά δάπεδα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή;
Κρέας, πιλάφι και πατάτες πριν το επόμενο ρεπορτάζ
Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδης, ο οποίος μεταφέρει για τον ΣΚΑΙ, εικόνες από το σημείο όπου έχουν στηθεί πρόχειρες δομές υποστήριξης για τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τις εξελίξεις. Εκεί, σύμφωνα με όσα μεταδίδει, οι τουρκικές αρχές έχουν οργανώσει τη διανομή φαγητού στους ανταποκριτές που βρίσκονται στο πεδίο.
Οι εικόνες δείχνουν δημοσιογράφους να σχηματίζουν ουρά για να παραλάβουν το γεύμα τους, σε μια μικρή ανάπαυλα από το έντονο ρεπορτάζ που πραγματοποιούν. Το φαγητό που προσφέρεται είναι απλό αλλά χορταστικό: μερίδες με κρέας, πιλάφι και πατάτες, ώστε οι άνθρωποι που εργάζονται αδιάκοπα στην περιοχή να μπορέσουν να πάρουν λίγη ενέργεια πριν επιστρέψουν ξανά στις κάμερες και στις συνδέσεις. Διαβάστε εδώ αποκάλυψη αξιωματικών για την Τουρκία.