Στα μαύρα «ντύθηκε» ο Βόλος: Νεκρός ο αγαπητός ιερέας στα 52 του χρόνια, ήταν πατέρας τριών παιδιών

Βόλος: Τραγικό τροχαίο δυστύχημα στοίχισε τη ζωή σε έναν 52χρονο

Στα «μαύρα» έχει ντυθεί η τοπική κοινωνία του Βελεστίνου αλλά και του Αερινού στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης, καθώς τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, ο 52χρονος Αλέξανδρος Τζανής, όταν «καρφώθηκε» με το αυτοκίνητό του σε κολώνα γέφυρας στην περιοχή του Βελεστίνου, στο Βόλο.

Τροχαίο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, στον δρόμο Βόλου-Βελεστίνου, στο ύψος σχεδόν, των αποθηκών της ΚΥΔΕΠ, ενώ την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο ένας 52χρονος, κάτοικος – εν ζωή Βελεστίνου – με καταγωγή από το Αερινό.

Νεκρός σε τροχαίο στο Βόλο 52χρονος ιερέας, πατέρας τριών παιδιών

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Τζανή, εργαζόμενο στην ΕΒΟΛ και άμισθο ιερέα στο Αερινό που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Βελεστίνου, όπου διέμενε με τη σύζυγο και τα τρία τους παιδιά και στο Αερινό, τόπο καταγωγής του.

Το δυστύχημα έγινε σήμερα το μεσημέρι ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 52χρονος κατευθυνόταν από την εργασία του στην Α’ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, προς Βελεστίνο.

Ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν στην γέφυρα από την οποία περνάει η ΠΑΘΕ στο ύψος των αποθηκών της πρώην ΚΥΔΕΠ, κάτω από άγνωστες συνθήκες, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προσέκρουσε στο τσιμεντένιο στηθαίο της γέφυρας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο του δυστυχήματος δεν υπήρχε φρενάρισμα, ενώ αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο άτυχος 52χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα και για τον απεγκλωβισμό του να χρειαστεί η συνδρομή πυροσβεστών της Β’ ΒΙ.ΠΕ., με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου.

Ο τραγικός χαμός του πατέρα Αλέξιου Τζανή έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία του Βόλου και του Βελεστίνου, ο οποίος, λίγα λεπτά πριν χάσει τη ζωή του, είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο Facebook μια φωτογραφία που τον είχαν τραβήξει με το κασκόλ της ΑΕΚ, μέσα στο νέο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας.

Βόλος: Η ανάρτησή του στο Facebook λίγες μέρες νωρίτερα

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως λίγες ημέρες πριν, με την έναρξη της Σαρακοστής, έκανε μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, με την οποία ζητούσε «συγχώρεση» από όσους έχει στεναχωρήσει και να τον συμπεριλάβουν αυτοί στις προσευχές τους, τονίζοντας πως «τώρα ειδικά τις έχω μεγάλη ανάγκη».

Related posts

Είπε μόνο 5 λέξεις: Ξέσπασε ξανά σήμερα ο Γιάννης Καλλιάνος και είναι έτοιμος να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Έσκaσε μόλις: Νέα αúξnσn στους υπоυργούς – Δείτε τον νέο μεγάλо μισθó

Auτή είναι η διάσnμη σοκολάτα που αποσúρεται λόγω τοξıκής και επıκίνδuνης οuσiας για την υγεία