Στο ξενοδοχείο του Trivial Pursuit πληρώνετε με σωστές απαντήσεις για τη διαμονή

by i-diakopes

Ένα ξενοδοχείο που θα δέχεται ως μέθοδο πληρωμής σωστές απαντήσεις στο επιτραπέζιο Trivial Pursuit, αντί για χρήματα, θα ανοίξει στη Ρωσία.

Το πρωτότυπο (φυσικά διαφημιστικό) πρότζεκτ της εταιρείας Hasbro υλοποιείται σε συνεργασία με το πρακτορείο Leo Burnett Moscow.

Έτσι, από τις 20 Μαΐου έως τις 14 Ιουνίου, μια διώροφη εξοχική κατοικία, 30 μίλια έξω από τη Μόσχα, θα δέχεται επισκέπτες που θα μπορούν να πληρώσουν για όλες τις ανέσεις με σωστές απαντήσεις σε τυχαίες, εύκολες και δύσκολες ερωτήσεις του παιχνιδιού.

Ακόμα και για την αίτηση κράτησης στο site του μικρού ξενοδοχείου, απαιτείται να δώσετε μια σωστή απάντηση.

Το πόσο πολυτελής θα είναι η διαμονή σας εκεί, εξαρτάται αποκλειστικά από τις απαντήσεις που θα δώσετε, αν δεν θέλετε να πληρώσετε από την τσέπη σας.

Το μικρό ξενοδοχείο του Trivial Pursuit, μέσα στο συγκρότημα του Svezy Veter Country Hotel, διαθέτει τρεις κρεβατοκάμαρες, σάουνα, τζάκι και μπάρμπεκιου.

Εκτός από γνώσεις, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν αποδεδειγμένα στην κατοχή τους το επιτραπέζιο, ανεβάζοντας την απόδειξη στην αίτηση για κράτηση.

Η προθεσμία για τις κρατήσεις εκπνέει στις 28 Απριλίου και η διαθεσιμότητα είναι δυσανάλογα μικρή της ζήτησης.

Για αυτόν τον λόγο, όσοι σκεφτούν να στείλουν, θα πρέπει να είναι έτοιμοι να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις όπως ποιος ήταν ο πρώτος χαρακτήρας του Walt Disney ή το τελευταίο μυθιστόρημα του Έρνεστ Χέμινγουεϊ.

Όσοι απαντήσουν σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις, θα κερδίσουν διαμονή δύο ημερών με όλες τις ανέσεις εντελώς δωρεάν (σ.σ ανά δύο ημέρες θα έρχονται οι κορυφαίοι και πιο δυνατοί παίκτες με την παρέα τους).

Το Trivial Pursuit δημιουργήθηκε το 1979 και υπολογίζεται πως έχουν πωληθεί περισσότερα από 20 εκατομμύρια επιτραπέζια της σειράς σε όλον τον κόσμο.

Πηγή: www.lifo.gr

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβαΠερισσότερα