50.000 ευρώ του ήρθαν «ουρανοκατέβατα»: Η μέρα που δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του

Πάτρα: Το λαχείο που αγόρασε από πλανώδιο πωλητή ήταν αυτό που κέρδιζε 50.000 ευρώ

Τύχη βουνό φαίνεται να είχε ένας κάτοικος της Πάτρας, ο οποίος εντελώς ξαφνικά βρέθηκε με 50.000 ευρώ στην τσέπη. Το λαχείο που αγόρασε από πλανώδιο πωλητή ήταν αυτό που κέρδιζε. Σύντομα οι τραπεζικές του καταθέσεις θα αυξηθούν και ο ίδιος βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Ο τυχερός αριθμός είναι 32114 και το λαχείο πουλήθηκε από το πρακτορείο «Θησαυρός» του Βλάσση Μπαλασσόπουλου δια μέσω του λαχειοπώλη Άγγελου Τζουανόπουλου. Τα κέρδη αγγίζουν τα 50.000 ευρώ.

Πάτρα: Μεγάλα ποσά μοιράστηκαν με τις κληρώσεις των λαχνών

Από τις αρχές της χρονιάς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις Πατρινών που έχουν ευνοηθεί από την τύχη και έχουν κερδίσει μεγάλα ποσά σε κληρώσεις λαχείων. Στις αρχές του μήνα, στη 2η κλήρωση του παιχνιδιού, το τυχερό Τρίδυμο, που πωλήθηκε στην Πάτρα, μοίρασε συνολικά κέρδη 657.300 ευρώ.

Στην 4η κλήρωση, ο Α’ λαχνός Τριδύμου, που πωλήθηκε στο Αγρίνιο, μοίρασε συνολικά κέρδη 250.000 ευρώ, ενώ ο Γ’ λαχνός Τριδύμου, που πωλήθηκε επίσης στο Αγρίνιο, μοίρασε συνολικά κέρδη 25.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το thebest.gr, ένα μήνα πριν, το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, δέκα Πατρινοί κέρδισαν τον πρώτο λαχνό του Λαϊκού Λαχείου.

Related posts

Αδιανόητο περιστατικό στη Πάτρα: Έφαγαν, ήπιαν και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Ο ιδιοκτήτης τους «επικήρυξε» στο Facebook

Στα μαύρα όλο το χωριό: Πέθανε πρόωρα ο Παπα-Χρήστος, θλίψη για τον 57χρονο ιερέα και πατέρα 2 παιδιών

Συγκλονιστικές στιγμές στη Πάτρα: Οι δύο γιατροί που έδωσαν μάχη για να σώσουν την ζωή μιας γυναίκας

Μαθήματα ανθρωπιάς στη Πάτρα: Η γιαγιά που έδωσε όλη τη σύνταξή της για να κάνουν Πάσχα τα φτωχά παιδιά

Έγινε εκατομμυριούχος και το άξιζε: Μαμά που ξόδεψε την περιουσία της για να σώσει την κόρη της από τον καρκίνο, κέρδισε το λαχείο

«Έγινε θαύμα μέσα στο Πάσχα»: Ρίγη συγκίνησης με τους γονείς του 11χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά με το ποδήλατο

Ευχάριστα τα νέα στη Πάτρα: «Ξύπνησε» το 11χρονο παιδί μετά το ατύχημα με ποδήλατο και ζήτησε παγωτό

Η συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας από την Πάτρα για τον Ανδρέα Ηλιάδη: «Αν δεν ξέρεις εσύ ποιος είναι ο γιατρός, ρώτα εμένα που ξέρω καλά»

Όλη η Πάτρα θρηνεί: Πέθανε η 41χρονη εκπαιδευτικός, Ηλιάνα Ζαφειροπούλου