Αδιανόητη καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014 στην Πάτρα – Όσα αναφέρει

Η κακοποίηση της Τζωρτζίνας από το 2014

Μια συνταρακτική καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το Mega. Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας συνεχίζουν να ανατριχιάζουν και να προκαλούν οργή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καταγγελία έγινε από οργανισμό του δήμου Πατρέων για κακοποίηση της Τζωρτζίνας στο σπίτι της, το 2014.

Μάλιστα, όταν έφτασαν οι αρμόδιοι φορείς στο σπίτι, οι γονείς φέρεται να απάντησαν ότι η καταγγελία έγινε από τρίτους, οι οποίοι… ζήλευαν την οικογένεια.

Η πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας και η κεταμίνη

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, υπάρχουν ενδείξεις ότι στην πρώτη ανακοπή που υπέστη η 9χρονη Τζωρτζίνα τον Απρίλιο του 2021, της χορηγήθηκε ποσότητα κεταμίνης, η οποία δεν τη σκότωσε, αλλά την άφησε τετραπληγική.

Η επικοινωνία της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο και το σχόλιο του Κατερινόπουλου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, το μεσημέρι της Παρασκευής, μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ έκανε δηλώσεις για τη στάση που κρατά ο εν διαστάσει σύζυγός της. Μιλώντας στο «Star», είπε πως ο Μάνος Δασκαλάκης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, της αποκάλυψε ότι θα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας, γιατί θέλει να κρατήσει τη δουλειά του και φοβάται ότι μπορεί να μπει φυλακή ο ίδιος και ο πατέρας του.

Ο κ. Κατερινόπουλος σχετικά με τις δηλώσεις της κατηγορούμενης μητέρας για τον Μάνο Δασκαλάκη ανέφερε στο Newsbomb.gr. «Αυτό δεν ξέρω αν αληθεύει ή το είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου για λόγους εκβιαστικούς και επικοινωνιακούς. Ξέρετε κάτι; H 33χρονη λέει πολλά και όσοι λένε πολλά τους ξεφεύγουν και πράγματα».

Related posts

Ωράριο σούπερ μάρκετ: Πώς θα λειτουργήσουν την Κυριακή των Βαΐων

Ξεφορτωθείτε τα μυρμήγκια από την κουζίνα σας: Οι 8 τρόποι που θα σας «σώσουν» τη ζωή

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Δεν χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκανε σε ανήλικα αδέρφια