«Αυτοί μου την έστησαν»: Κατονομάζει αυτούς που φύτεψαν την κοκαϊνη η Αφροδίτη Μπάρμπα

Αφροδίτη Μπάρμπα: Κατονομάζει αυτούς που της την έστησαν

Αφροδίτη Μπάρμπα: Ποιοι της την έστησαν;

Αφροδίτη Μπάρμπα: Συνεχίζει να ισχυρίζεται το μοντέλο, πως δεν γνωρίζει για την ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της. Συγκεκριμένα, στην κατοχή της βρέθηκαν 35 γραμμάρια κοκαΐνης. Δικοί της άνθρωποι υποστηρίζουν, πως κάποιος της τα «φύτεψε». Ο δικηγόρος της, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος διατείνεται πως πρόκειται για κατασκευασμένη υπόθεση, από «εχθρικές πλευρές».

Αφροδίτη Μπάρμπα: Κατονομάζει αυτούς που της την έστησαν

Όσα ανέφερε ο δικηγόρος της Αφροδίτης Μπάρμπα

Όπως ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος, η εντολέας του δεν έχει καμία σχέση με τα ναρκωτικά και τόνισε πως είναι βέβαιη ότι κάποιοι επιχείρησαν να τη «στήσουν».

«Δεχόταν απειλές για τη ζωή της, τον τελευταίο 1,5 χρόνο, είτε από επαγγελματικές δραστηριότητες, είτε από προσωπικές σχέσεις, που δεν κατέληξαν με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό ήταν το λάθος από την εντολέα μου. Δεν πήρε τα κατάλληλα μέτρα, για να μην φτάσουμε σε αυτή τη στημένη υπόθεση. Διότι είναι μια στημένη υπόθεση», ανέφερε στο MEGA.

«Ζητήσαμε από την κ. ανακρίτρια, την πραγματογνωμοσύνη για τα αποτυπώματα και για το dna στα σακουλάκια κοκαΐνης. Δεν είναι χρήστης, ούτε υπήρξε ποτέ, ούτε και διακινήτρια ναρκωτικών. Τα ναρκωτικά δεν ήταν καλά κρυμμένα στο αυτοκίνητο. Ήταν απλά πεταμένα κάτω από το κάθισμα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο κ. Θεοδωρόπουλος επεσήμανε πως «η εντολέας μου σταμάτησε στο σήμα της Αστυνομίας. Άλλες περιπτώσεις ανθρώπων δεν έχουν σταματήσει στον τυχαίο έλεγχο. Στο σπίτι της δεν βρέθηκε τίποτα στον μετέπειτα έλεγχο που έγινε στο σπίτι της. Εμείς δεν καταγγέλλουμε λάθη ή στημένη υπόθεση από την Αστυνομία».

«Ένας άνθρωπος που διακινεί ναρκωτικά, θα είχε μια άλλη κάλυψη, θα είχε έναν προπομπό. Δεν είχε. Δεύτερον, σταμάτησε στο σήμα της Αστυνομίας. Η ίδια δηλώνει βέβαιη ότι είναι στημένη η υπόθεση. Στην ανάκριση θα αποδειχθεί ποια είναι η πλευρά που έστησε την υπόθεση και έβαλε τα ναρκωτικά στο αυτοκίνητο. Θα κατονομάσει τις τρεις και παραπάνω πιθανές πλευρές που την είχαν προειδοποιήσει το τελευταίο διάστημα», συμπλήρωσε.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν