Άγιος Βαλεντίνος: Στην Κρήτη πωλείται πιτόγυρο σε μέγεθος ανθοδέσμης στα 65 ευρώ!

Άγιος Βαλεντίνος: Δείτε το γιγαντιαίο πιτόγυρο για όσους είναι ερωτευμένοι… με το σουβλάκι

Άγιος Βαλεντίνος: Την ερχόμενη Κυριακή 14 Φεβρουαρίου γιορτάζουν οι ερωτευμένοι. Βέβαια το τι θεωρεί ο καθένας έρωτα και πώς αυτό μεταφράζεται στην πράξη, διαφέρει για τον καθένα. Για παράδειγμα, ενώ κάποιος είναι ερωτευμένος με το/τη σύντροφό του/της, κάποιος άλλο μπορεί να είναι με το… πιτόγυρο!

Για την δεύτερη κατηγορία, για όσους είναι ερωτευμένοι με το πιτόγυρο, ένας ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στην Κρήτη προνόησε αναλόγως. Ο κ. Μανώλης Σταυρακάκης ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στο Ηράκλειο Κρήτης, πωλεί μόνο για αυτό το Σαββατοκύριακο, το πιτόγυρο-ανθοδέσμη!

Πρόκειται για ένα τεράστιο πιτόγυρο σε μέγεθος ανθοδέσμης το οποίο ζυγίζει 8,5 κιλά, ισοδυναμεί με 25 κανονικά πιτόγυρα και κοστίζει 65 ευρώ.

Όπως ανέφερε ο κ. Σταυρακάκης στο MEGA «Καλά είναι και τα τριαντάφυλλα, αλλά δεν τρώγονται».

Ανοιχτά θα είναι και τα ανθοπωλεία το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου για τους ερωτευμένους

Ανοιχτά κατ΄εξαίρεση θα είναι τα ανθοπωλεία αύριο Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Φεβρουαρίου για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σταμπουλίδης «Μόνο το προσεχές Σαββατοκύριακο (13 και 14 Φεβρουαρίου) τα ανθοπωλεία θα μπορούν να λειτουργήσουν με ωράριο 09:00 με 05:00 και με ραντεβού προκειμένου οι πολίτες να κάνουν τις αγορές τους».

Μάλιστα παραδοσιακά αυτές τις μέρες ο τζίρος για τα ανθοπωλεία είναι αυξημένος, οπότε θα ήταν κρίμα να μείνουν κλειστά τα ανθοπωλεία και να πετάξουν τόσο λουλούδια λόγω κορονοϊού.

Related posts

WiFi: Έκτακτη προειδоπоίηση – Πώς μας παρακоλουθούν μέσω των κινητών μας

Μόνο έξι ένоχοι για την τpαγωδία στο Μάτι – Αυτοί είναι αναλυτικά

Δεν χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκανε πριν λίγο Ρομά σε 73χρονο