Αγρίνιο: Σοκ με ιερέα που αποκάλυψε ότι κοινώνησε με την ίδια λαβίδα ασθενείς του κορονοϊού και άλλους πιστούς

Αγρίνιο: Τα κυνικά λεγόμενα του ιερέα σοκάρουν – Κοινώνησε περί τα 700 άτομα!

Αγρίνιο: Σοκ προκαλεί η κυνική δήλωση ενός ιερέα στην πόλη του Αγρινίου. Ο εν λόγω ιερέας αποκάλυψε ότι κοινώνησε με την ίδια λαβίδα ασθενείς του κορονοϊού και άλλους πιστούς!

Όπως ανέφερε ο ίδιος «Αν κολλούσαν τα 700 άτομα που κοινώνησαν εδώ από τα Χριστούγεννα θα έπρεπε το Αγρίνιο να καταποντιστεί στην ασθένεια». Αυτό ανέφερε ο ιερέας σε κήρυγμά του στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου. Η ομολογία του είναι σοκαριστική και εγκληματική. Το ανέφερε δε, ως πειστήριο ότι ο κορονοϊός δεν κολλάει με τη Θεία Κοινωνία!

Πρόκειται για τον ιερέα Κωνσταντίνο Καντάνη ο οποίο όπως αναφέρει το agriniopress.gr, έκανε τεστ και βγήκε αρνητικό. Ο ίδιος κοινώνησε με την ίδια λαβίδα με την οποία κοινώνησε και τους πιστούς.

Όπως ανέφερε ο ίδιος «Μόνο με τη δύναμη του Θεού και την ενότητα μπορούμε να κρατηθούμε. Η Θεία Κοινωνία δεν μεταβιβάζει γιατί είναι Χριστός. Πρέπει να τηρούμε όσα λένε οι επιστήμονες που τους σεβόμαστε και τους αγαπάμε και πάνω απ΄όλα να έχουμε το Χριστό».

Εκτός από αυτό το απίστευτο περιστατικό με τον ιερέα σε ναό του Αγρινίου, ιερέας στη Λεμεσό αρνήθηκε να τελέσει κηδεία ατόμου που πέθανε από κορονοϊό

Ιερέας σε χωριό της Λεμεσού αρνήθηκε να τελέσει κηδεία σε άτομο που πέθανε από κορονοϊό. Ο ιερέας επικαλέστηκε σχετικό διάταγμα που αναφέρει ρητά ότι απαγορεύεται η τέλεση κηδείας εντός του ναού, προσώπου ή προσώπων που έχει/έχουν απεβιώσει από κορονοϊό.

Ο ιερέας ανέφερε «Δεν μπορούμε να τους βάλουμε μέσα στην εκκλησία τους νεκρούς καθώς μετά θα θέλουμε απολύμανση».

Εξαιτίας του γεγονότος, η εξόδιος ακολουθία έγινε στον Αγρό από τον Αρχιμανδρίτη Κυπριανό Αψερό.

Related posts

Αφρικανική σκόνη: «Πνiγnκαν» Αρχαία Ολυμπία, Καλαμάτα και Κιάτο – Συγκλονιστικές εικόνες

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα