Άγριος τσακωμός στον αέρα με Καπραβέλο – Βασιλακόπουλο: «Μην μου κάνετε ηθικό μάθημα τώρα»

by Τόνια Τζαφέρη

Καμπραβέλος – Βασιλακόπουλος: Μη μου κάνετε ηθικό μάθημα τώρα

Καμπραβέλος – Βασιλακόπουλος: Άγρια κόντρα ξέσπασε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά με τους δύο ειδικούς γιατρούς να λογομαχούν, ενώ βρίσκονται σε ζωντανή σύνδεση.

Αφορμή αποτέλεσε η περιγραφή του πρώτου για την κατάσταση που επικράτησε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο Παπανικολάου όταν σύμφωνα με τον ίδιο, λόγω έλλειψης κρεβατιού σε ΜΕΘ οι γιατροί κλήθηκαν να διαλέξουν αν θα έβαζαν ένα παιδί που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας ή έναν πολίτη που δεν είχε εμβολιαστεί.

Καμπραβέλος – Βασιλακόπουλος: Τσακώθηκαν σε ζωντανή μετάδοση

«Εμείς χθες περάσαμε μια τραγική μέρα τα κρεβάτια ΜΕΘ πλέον είναι γεμάτα… Είχα δίλημμα, έναν εφιάλτη, ένα 22 χρονών παιδί με λευχαιμία που ήθελε εντατική, δεν είχαμε κρεβάτι, και έναν 62 χρονών COVID ανεμβολίαστο ο οποίος ήθελε κρεβάτι ΜΕΘ. Υπήρξε αναστάτωση σε όλο το νοσοκομείο. Όλη η Βόρεια Ελλάδα είναι γεμάτη, χρειάζεται να δώσουμε άλλες κλίνες ΜΕΘ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καπραβέλος.

Ευτυχώς λύση βρέθηκε μέσω εσωτερικών αλλαγών, όμως η δήλωσή του δεν άρεσε και τόσο στον έμπειρο πνευμονολόγο, ο οποίος τις ενστάσεις του, με τον διάλογο να διαμορφώνεται ως εξής:

Αναλυτικά ο διάλογος του Καμπραβέλου και Βασιλακόπουλου

Βασιλακόπουλος: Αυτη τη στιγμή η πληρότητα που έχουμε στην Ελλάδα σε μονάδες εντατικής θεραπείας είναι κάτω από το 50%. Αν δεν έβρισκε το παλικάρι ο άλλος άνθρωπος στο Παπανικολάου, κάπου αλλού θα έβρισκε.

Καπραβέλος: Όχι, δεν είναι έτσι κ. Βασιλακόπουλε, μην στρογγυλεύετε τα πράγματα.

Βασιλακόπουλος: Κύριε Καπραβέλο έχουμε 100% πληρότητα σε όλη την Ελλάδα στις ΜΕΘ;

Καπραβέλος: Κύριε Βασιλακόπουλε δεν υπάρχει κρεβάτι εντατικής σε όλη την Βόρειο Ελλάδα. Σε παρακαλώ… Ούτε για Covid, ούτε για non Covid. Κύριε Βασιλακόπουλε, εμείς τραβήξαμε τα ελέη του Χριστού.

Βασιλακόπούλος: Δημιουργείτε εντυπώσεις συνεχώς. Συγχαρητήρια που τα καταφέρατε.

Καπραβέλος: Σεβαστείτε…

Βασιλακόπουλος: Μην μου κάνετε ηθικό μάθημα τώρα.

Τότε παρενέβη, ο Γιώργος Αυτιάς προσπαθώντας να ρίξεις τους τόνους, με τον κ. Καπραβέλο να λέει πως «ο κύριος Βασιλακόπουλος στρογγυλεύει τα πράγματα. Δεν είναι σωστό κύριε Βασιλακόπουλε».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα