Ανατροπή στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο: Μεγάλος νικητής ο Χαράλαμπος Πιτσώλης

39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Ο 29χρονος Χαράλαμπος Πιτσώλης ο μεγάλος νικητής

Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης είναι αυτός που έκοψε πρώτος το νήμα στο Παναθηναϊκό Στάδιο έπειτα από ένα συγκλονιστικό αγώνα. Οι Έλληνες αθλητές ήταν αυτοί που μπήκαν πρώτοι στο Καλλιμάρμαρο και γνώρισαν την αποθεώση από τους θεατές.

Σε όλη τη διαδρομή ο πρωταθλητής του Παναθηναϊκού, Κώστας Γκελαούζος, ήταν αυτός που είχε το προβάδισμα, οδηγούσε την κούρσα και έδειξε πως για ακόμα μια χρονιά θα είναι ο νικητής, όμως, στο τελευταίο χιλιόμετρο έγινε μια συγκλονιστική ανατροπή.

Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης, του Γυμναστικού Συλλόγου Ιλισός, κατάφερε να προσπεράσει καθώς είχε τεράστια αποθέματα δυνάμεων. Έτσι, ο 29χρονος πρωταθλητής μπήκε πρώτος στο Παναθηναϊκό Στάδιο και κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη σε Μαραθώνιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κάνοντας παράλληλα και ατομικό ρεκόρ.

Ο Πιτσώλης ολοκλήρωσε τη διαδρομή των 42,195 χιλιομέτρων έχοντας χρόνο 2 ώρες, 23 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ένας ακόμα Έλληνας αθλητής, ο Κώστας Σταμούλης. Οι σκηνές στον τερματισμό ήταν εκπληκτικές, καθώς παρά την εξάντληση οι αθλητές έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον για την εκπληκτική προσπάθεια που έκαναν.

39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Ο τερματισμός του Χαράλαμπου Πιτσώλη

Ο περσινός νικητής, Κώστας Γκελαούζος, σημείωσε επίδοση 2.24.44 και η στιγμή του τερματισμού του, ήταν συγκλονιστική. Ο νικητής, Χαράλαμπος Πιτσώλης, αναγνωρίζοντας την τεράστια αξία του συναθλητή του, τον χειροκροτούσε ασταμάτητα ενώ έφτανε στο τέλος της διαδρομής.

Related posts

«Κόλαση» οι επόμενες μέρες: Έρχεται καύσωνας, μέχρι και 42 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος – Ποια θα είναι η πιο ζεστή μέρα

Ήρθε το πρώτο «έξυπνο» φανάρι στην Ελλάδα: Γράφει κλήση αν περάσουμε με κόκκινο

Συναγερμός στη χώρα μας: Αγνοείται μαθήτρια δημοτικού – Τι συνέβη