Άνδρος: Στη λίστα των New York Times με τους 52 προορισμούς που μπορεί να αγαπήσει κανείς το 2021

Άνδρος: Σπουδαία διάκριση για το νησί των Κυκλάδων από τους New York Times

Άνδρος: Στη λίστα με τους προορισμούς που μπορεί κανείς να αγαπήσει το 2021 συγκαταλέγεται το νησί της Άνδρου. Σε σχετικό αφιέρωμα, οι New York Times αναφέρθηκαν στους 52 προορισμούς που ενδείκνυνται για το 2021. Ανάμεσά τους δεσπόζει και το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων.

Η αρθογράφος Marie Dal Pan, αναφερόμενη στην Άνδρο γράφει «Η φιλοξενία είναι στην καρδιά του νησιού». Ο αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Άνδρου, κ. Νίκος Μουστάκας σχολίασε «Η σπουδαία αυτή διάκριση έχει διπλή αξία και σημασία, εάν ληφθεί υπόψη πως η Άνδρος είναι ο μοναδικός ελληνικός προορισμός που φιλοξενεί η λίστα και πως το κριτήριο επιλογής ήταν να ξεχωρίσουν όσα μέρη ανά τον κόσμο κατόρθωσαν να εμπνεύσουν, να ικανοποιήσουν και να χαλαρώσουν τους ταξιδιώτες, υπό τις δυσμενείς συνθήκες του προηγούμενου έτους. Ευχαριστούμε θερμά την εξαιρετική δημιουργό του άρθρου, όλους τους φίλους μας για την εμπιστοσύνη τους, καθώς και τους φορείς που συμβάλλουν καθημερινά στην προβολή της Ελλάδας, όπως τα Γραφεία ΕΟΤ και το Γενικό Προξενείο μας στη Νέα Υόρκη».

Άνδρος: Στη λίστα με τους προορισμούς για το 2021 από τους NYT

Δείτε ποιοι είναι οι υπόλοιποι προορισμοί που αναφέρονται ιδανικοί να τους αγαπήσει κανείς το 2021, εκτός της Άνδρου

Το νησί της Άνδρου κατέκτησε την 25η θέση στο σύνολο των 52 προορισμών να επισκεφθεί κανείς το 2021. Ανάμεσα στους υπόλοιπους προορισμούς είναι χώρες όπως η Ουαλία, η Ινδία, το Ιράν, η Κολομβία, η Αίγυπτος και η Ισπανία. Αλλά και η Κόστα Ρίκα, η Σενεγάλη, η Αγγλία, το Μαρόκο, η Ισλανδία, η Ιορδανία, και η Κίνα. Καθώς και η Σκωτία, το Μεξικό, οι ΗΠΑ, η Μπουργκίνα Φάσο, η Παραγουάη, ο Λίβανος η Ρωσία και η Ρουμανία. Επίσης αναφέρονται η Αυστραλία, το Περού, το Πακιστάν, η Νορβηγία, ο Καναδάς, η Καραϊβική, και η Ιαπωνία. Τέλος, οι Φιλιππίνες, η Νέα Ζηλανδία, το Βιετνάμ, το Κιργιστάν, η Φινλανδία και η Νότια Αφρική.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα