Ανείπωτος θρήνος στην Αχαΐα: Νεκρός ο πατέρας της εγκύου που είχε βρει ασφυκτικό θάνατο στη Marfin

Αχαΐα: Έφυγε από την ζωή ο δικηγόρος Χάρης Παπαθανασόπουλος

Ο πατέρας της άτυχης Αγγελικής, ο δικηγόρος Χάρης Παπαθανασόπουλος, πέθανε σε ηλίκια 92 ετών. Ο τραγικός πατέρας έχασε την κόρη του, την Αγγελική, στις 5 Μαΐου του 2010, όταν η γυναίκα εγκλωβίστηκε μαζί με συναδέλφους της, στη τράπεζα Marfin κατά την διάρκεια πορείας.

Υπενθυμίζεται ότι η Αγγελική Παπαθανασοπούλου ήταν έγκυος και άφησε την τελευταία της πνοή, στο τραπεζικό υποκατάστημα μετά την εκδήλωση φωτιάς από μολότοφ που πέταξαν μέσα στον χώρο κουκουλοφόροι.

Ο εκλιπών ήταν σύζυγος της τέως Διευθύντριας του Υποθηκοφυλακείου Τότας Τασίνη.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον δημοσιογράφο Φάνη Ζουρόπουλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αχαΐα: Η άτυχη Αγγελική Παπαθανασοπούλου που βρήκε τραγικό θανάτο στη Marfin εξαιτίας κουκουλοφόρων

Στις 5 Μαΐου του 2010, η Αθήνα φλεγόταν. Τουλάχιστον 150.000 διαδηλωτές σύμφωνα με την αστυνομία (διπλάσιοι, κατά άλλες εκτιμήσεις), πραγματοποιούσαν την μαζικότερη -ίσως- πορεία που είχε γίνει κατά του Μνημονίου στη χώρα. Στις 2 το μεσημέρι, η πορεία περνά από την Σταδίου. Στον αριθμό 23, στην Marfin Bank, τρεις κουκουλοφόροι σπάνε το τζάμι της εισόδου. Πετούν μία μολότοφ και αμέσως μετά ένα μπουκάλι με βενζίνη.

Οκτώ εργαζόμενοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα της τράπεζας. Οι πέντε κατάφεραν να βγουν σώοι, τέσσερις γυναίκες και ένας άνδρας. Τρία άτομα εγκλωβίστηκαν και πέθαναν. Η Αγγελική Παπαθανασοπούλου 32 ετών έγκυος, ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης 36 χρόνων και η Παρασκευή Σούλια 32 χρόνων.

Related posts

Αuτά είναι τα μολuσμένα ζυμαρικά που ανακαλούνται από γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ στην Ελλάδα

Φpiκη σε σχολική εκδρομή στην Ημαθία

Παvıκός σε κnδεία: Η νεκpή άνοıξε τα μάτια και άρχıσε να αναπνέει, τnν πήγαν με το φέpετρο στο Νοσοκομεiο