Ανείπωτος θρήνος στον Βόλο: Αυτή είναι η 14χρονη Ελένη που έφυγε από την ζωή μετά από ατύχημα στο μπάνιο – Την έντυσαν Νύφη στην κηδεία της

Ανείπωτος θρήνος στον Βόλο: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας από τον χαμό της 14χρονης

Η 14χρονη Ελένη έδωσε σκληρή μάχη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ωστόσο δεν τα κατάφερε. Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Δεν έχει τέλος ο θρήνος στη συνοικία του Αλιβερίου για τον θάνατο της 14χρονης Ελένης, που υπέκυψε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, μετά από μάχη που έδινε επί έξι μήνες για να κρατηθεί στη ζωή. Η άτυχη 14χρονη είχε κεραυνοβοληθεί» από το ρεύμα μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της, τον περασμένο Ιανουάριο. Αρχικά είχε μεταφερθεί από τους δικούς της στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Σπαρακτικές σκηνές και ανείπωτος θρήνος στον Βόλο από τον χαμό της 14χρονης

Η κατάστασή της ήταν κρίσιμη εξαρχής. Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε χθες, βυθίζοντας την οικογένειά της σε βαρύ πένθος. Νωρίς χθες το απόγευμα η 14χρονη ντυμένη νυφούλα, μεταφέρθηκε στη συνοικία των Ρομά, όπου διαμένει η οικογένειά της.

Εκτυλίχτηκαν σπαρακτικές σκηνές. Συντετριμμένοι οι συγγενείς της, φίλοι της οικογένειας και όλη η κοινότητα των Ρομά, αδυνατούν να πιστέψουν ότι το όμορφο και χαμογελαστό κορίτσι δεν υπάρχει πια.

Με βαριά τσιγγάνικα τραγούδια να ακούγονται παντού, η 14χρονη Ελένη “γύρισε” σπίτι της ντυμένη νύφη και στο Αλιβέρι της Νέας Ιωνίας οι ετοιμασίες υποδοχής της σορού της παραπέμπουν σε γάμο.

Στο Αλιβέρι, στον τσιγγάνικο οικισμό , έχουν τους δικούς τους πολιτισμικούς κώδικες και το μοιρολόι για τον θάνατο της 14χρονης έλαβε χαρακτηριστικά λαϊκής λατρείας.

Related posts

Συγχαρητήρια: Επέστρεψε στα 22 του στα θρανία και πέρασε Ιατρική με 19.875 μόρια

Εκτός εαυτού βγήκε πατέρας στον Βόλο: «Μην ξαναδώ τέτοιες αηδίες» έγραψε στο σχολείο

Συγκινητική ιστορία στον Βόλο: Γιατρός κοιμάται στον δρόμο και τρώει από τους κάδους – Οι κουβέρτες είναι η μόνη περιουσία του

Τραγωδία στον Βόλο: 19χρονη παρουσίασε ξαφνικά υψηλό πυρετό και μέσα σε λίγες ώρες κατέρρευσε

Χρειάζεται πετρέλαιο για θέρμανση μια φορά στα 25 χρόνια: Το πρώτο σπίτι του μέλλοντος στην Ελλάδα κατασκευάστηκε από δύο Βολιώτες

«Έτσι πέθανε η εγγονή μας»: Οι παππούδες της 14χρονης Ελένης που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο, μιλούν για το θανάσιμο ατύχημα

Θρήνος στον Βόλο: Έντυσαν νύφη την 14χρονη Ελένη που πέθανε μετά από το δυστύχημα στο μπάνιο – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας

Τραγωδία στον Βόλο: Έφυγε από τη ζωή 14χρονη μετά από δυστύχημα στο μπάνιο του σπιτιού της

Νεκρή 30χρονη μητέρα ενός 3χρονου κοριτσιού, σοκαpισμένοι συγγενείς και φίλοι: To σπαρακτικό αντίο στην Ανδρομάχη