Συγκινητική στιγμή: Πατέρας έφτασε στο τέρμα στον Μαραθώνιο κρατώντας αγκαλιά τον 7 μηνών γιο του με σύνδρομο Down

Συγκινητική στιγμή: Μαθήματα ζωής από τον πατέρα με το παιδάκι του

Ένας μπαμπάς με το παιδάκι του που έχει σύνδρομο Down, τερμάτισε τον Μαραθώνιο κρατώντας το μωράκι αγκαλιά. Το συγκεκριμένο γεγονός έλαβε χώρα στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης.

Ο άνδρας που κρατούσε το μωρό στα χέρια του, άκουγε στο όνομα, Robby Ketchell.

Μια παρευρισκόμενη στο συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός, η Elizabeth Griffin, ανέφερε στη News 4 New York πως περίμενε τον φίλο της να τερματίσει τον μαραθώνιο, όταν είδε τον Robby Ketchell να καταφθάνει νωρίτερα. «Δεν είμαι βέβαιη αν τον παρατήρησαν πολλοί άνθρωποι επειδή το μωρό κοιμόταν, αλλά δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο», ανέφερε η Griffin. «Ο πατέρας φίλησε το κεφάλι του μωρού του και συνέχισε να τρέχει», τόνισε στη συνέχεια.

Η συγκινητική στιγμή που τερμάτισε στον Μαραθώνιο

Η Griffin έψαξε να βρει στοιχεία για τον Robby Ketchell και τελικά τα κατάφερε. Βρήκε ότι ο Ketchell είναι μαραθωνοδρόμος. Επίσης, διάβασε πως το κίνητρό του γι’ αυτό τον μαραθώνιο ήταν μεγάλο. Ο επτά μηνών Wyatt, ο οποίος ήταν γιος του, γεννήθηκε με σύνδρομο Down.

Έτσι, ο Ketchell έβαλε ένα στόχο. Ένα μοναδικό στόχο. Θέλησε να σπάσει το ρεκόρ των τριών ωρών και των είκοσι ένα λεπτών. Με αυτό το στόχο, θα συγκέντρωνε παράλληλα και 3.210 δολάρια για τη LuMind Research.

Η LuMind Research είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση, που δίνει χρήματα για το καλό της έρευνας. Πιο συγκεκριμένα, για εκείνη με το σύνδρομο Down. Μέχρι τώρα, ο Ketchell έχει συγκεντρώσει το σεβαστό ποσό των 11.000 δολαρίων. Έτσι, ξέφυγε κατά πολύ από τον αρχικό στόχο του. Ο Ketchell συνάντησε τη σύζυγό του, 400 μέτρα από τη γραμμή του τερματισμού και έφτασαν μαζί στον τερματισμό.

Μετά το τέλος του μαραθώνιου, ο Ketchell, δήλωσε: «Το να έχουμε έναν γιο με σύνδρομο Down μας άλλαξε προς το καλύτερο και μας έδωσε μια διαφορετική προοπτική στη ζωή. Η αγάπη που μας δίνει είναι απίστευτη».

Related posts

Έρχεται αuτό που κανείς δεν περίμενε: Τα Μερομήνια μίλnσαν, όλα τοúμπα με τον καιρό για Τσικνοπέμπτη, Καθαρά Δευτέρα & 25η

Το πανάκρıβο αuτοκίνητο με το οποiο κάνει βόλτες στην Αθήνα ο Σφακιανάκης – Δıέρρευσαν φωτογραφίες

«Πρóδωσε» και την Μπάρκα μετά την Καινούργιου: «Ο Τσαγκρίδης φıλıέται πάλι με άλλη», ράκоς και η Δανάη