Αντίπαρος τραγωδία: Δύτης ανέσυρε τρείς νεκρούς – Πως συνέβη το δυστύχημα

Αντίπαρος τραγωδία: Φρικτό θάνατο βρήκαν ένα ζευγάρι της Αντιπάρου και η οικιακή βοηθός τους

Αντίπαρος τραγωδία: Μέσα στο πολυτελές τζιπ, το οποίο έπεσε στη θάλασσα, βρήκαν τραγικό θάνατο ένα αγαπημένο ζευγάρι της Αντιπάρου και η φίλη και οικιακή βοηθός τους. Δύτης, μόλις ανέσυρε τις σορούς τους από το λιμάνι του νησιού.

Ο δύτης περιέγραψε την κατάσταση μιλώντας στο MEGA για τη τραγωδία που συνέβη. «Ήταν ανοιχτά τα παράθυρα οδηγού και του συνοδηγού χωρίς ζώνες, ο άνδρας προσπάθησε… είχε την τάση να βγει προς τα έξω. Αλλά δεν τα κατάφερε, δυστυχώς. Η γυναίκα του, που ήταν στη θέση του συνοδηγού. Έτσι όπως είδα την κατάσταση, πιθανόν προσπάθησε να βοηθήσει την πίσω… την κυρία που ήταν πίσω».

Το ζευγάρι και η οικιακή βοηθός, ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και περίμεναν για να ξεκινήσει η επιβίβαση στο φέρι μπόουτ για την Πάρο. Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής, για το τι πραγματικά συνέβη και βρέθηκε το αμάξι στη θάλασσα.

«Με τη φόρα που είχε το αμάξι, αυτός πάτησε το γκάζι πιστεύω εγώ, πάτησε το γκάζι κατά λάθος, ποιος ξέρει μπερδεύτηκε, και πήγε και έκοψε τον κάβο, το χοντρό το σχοινί, χτύπησε πρώτα λίγο στο κολωνάκι, εκεί πέρα που έχει ένα κολωνάκι. Χτυπάει πάνω στον κάβο, κόβει το σχοινί και πέφτει στην θάλασσα».

Οι τρείς τους, είχαν ξεκινήσει την επιστροφή τους από την Αντίπαρο στην Αθήνα. Επιπλέον είχαν ξεκινήσει τη προετοιμασία μέρες πριν και έδιναν την εντύπωση ότι ήταν ένα ταξίδι που ανυπομονούσαν πολύ να κάνουν.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των κατοίκων της Αντιπάρου για το ζευγάρι που έπεσε θύμα αυτής της τραγωδίας

«Ήταν πελάτισσα μου αυτή η γυναίκα, είχε μια βίλα εκεί στην Αντίπαρο. Πριν δύο ημέρες την είχα δει στο λιμάνι και με χαιρέτησε «τι κάνεις» και τέτοια, «θα φύγω» μου λέει «μεθαύριο». Έφευγαν εκείνη την ώρα, πριν δύο ημέρες, πριν δύο ημέρες από το ατύχημα. Στο ίδιο μέρος, στο ίδιο μέρος εκεί την συνάντησα» .

Η 68χρονη γυναίκα επιχειρηματίας, ήταν πολύ δραστήρια και ευρέως γνωστή στην Αντίπαρο για την οικολογική της συνείδηση. Επίσης ήταν γνωστή και για το αίσθημα να προσφέρει σε όποιον βρισκόταν σε ανάγκη. Όμως, αυτό που λάτρευε πιο πολύ να κάνει, μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, ήταν να γυρνούν τον κόσμο και να γνωρίζουν ανθρώπους και διαφορετικές κουλτούρες.

«Δεν ήταν καθόλου μεγάλο βάθος όχι. Ήταν γύρω στα 3 μέτρα 3,5 κάπου εκεί. Μπροστά στο λιμάνι ακριβώς της Αντίπαρου. Στο πάρκινγκ περίμενε να μπει, να επιβιβαστεί δηλαδή, σε κάποιο φεριμπότ για να πάει στην Πάρο και να φύγει και αυτό και για όλους είναι μία απορία αυτό το πράγμα, το πώς, τι έγινε.»

Το ζευγάρι είχε ιδιαίτερη αδυναμία στην Αντίπαρο. Περνούσαν τους περισσότερους μήνες του χρόνου εκεί και ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί για την έμπρακτη συνεισφορά τους στο νησί, που έχει βυθιστεί στο πένθος.

Related posts

Αuτά είναι τα μολuσμένα ζυμαρικά που ανακαλούνται από γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ στην Ελλάδα

Φpiκη σε σχολική εκδρομή στην Ημαθία

Παvıκός σε κnδεία: Η νεκpή άνοıξε τα μάτια και άρχıσε να αναπνέει, τnν πήγαν με το φέpετρο στο Νοσοκομεiο