Αποκάλυψη βόμβα από Mirror: Η εμπλοκή του πιλότου με ναρκωτικά σκότωσε την Καρολάιν

Αποκάλυψη βόμβα από Mirror: Η εμπλοκή του πιλότου με ναρκωτικά σκότωσε την Καρολάιν

Mirror: Ο Μπάμπης μετέφερε ναρκωτικά και το έμαθε η Καρολάιν;

Mirror: Η βρετανική εφημερίδα Mirror δίνει στη δημοσιότητα νέα στοιχεία. Έγινε αναφορά, στην πιθανότητα η Καρολάιν Κράουτς να ανακάλυψε παράνομη δραστηριότητα του συζύγου της. Το γεγονός οδήγησε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στην δολοφονία.

Η γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη βρετανικής καταγωγής Καρολάιν Κράους και καθ’ ομολογίαν θύτη τον σύζυγό της εξακολουθεί να απασχολεί τον βρετανικό τύπο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή κάλυπτε την υπόθεση με εκτενή ρεπορτάζ.

Σήμερα η βρετανική εφημερίδα επανέρχεται με νέες πληροφορίες. Σύμφωνα με αυτές η ελληνική αστυνομία φοβάται ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπολος τη σκότωσε προκειμένου «να της κλείσει το στόμα». Πιθανώς, η νεαρή μητέρα ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερο του για να μεταφέρει ναρκωτικά.

Αναφέρει ακόμη, πως αυτή τη στιγμή ερευνώνται τα οικονομικά του μετά από υποψίες που κίνησε ο τρόπος ζωής του.

Η πρόσφατη αγορά ενός οικοπέδου αξίας 170.000 ευρώ (σύμφωνα με τη Mirror) αλλά και οι πολυτελείς διακοπές, όπως το πρόσφατο ταξίδι στο Ντουμπάι, φαίνεται να προβληματίζουν τους αξιωματικούς της αστυνομίας που πιστεύουν ότι μπορεί να έχουν πληρωθεί μέσω της εμπλοκής του με ναρκωτικά.

Πηγή αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα ο πιλότος παρακολουθούσε ασφυκτικά τη σύζυγό του και είχε μάλιστα τοποθετήσει μία εφαρμογή εντοπισμού στο κινητό της, σύμφωνα με τη Sun.

Η πηγή πρόσθεσε ότι την ακολουθούσε ακόμη και σε θεραπευτικές συνεδρίες επειδή να φοβόταν μην προβεί σε αποκαλύψεις.

Ο μπαμπάς του θύματος, Ντέιβιντ Κράουτς είπε στην εφημερίδα, ότι η κόρη του είχε ισχυρές αξίες. Θα είχε απειλήσει να φύγει από τον σύζυγό της αν είχε ανακαλύψει μια ενδεχόμενη εμπλοκή με ναρκωτικά.

Δείτε τη δημοσίευση της βρετανικής εφημερίδας για το έγκλημα των Γλυκών Νερών

Αποκάλυψη βόμβα από Mirror: Η εμπλοκή του πιλότου με ναρκωτικά σκότωσε την Καρολάιν

Προτεινόμενα