Άρτα: 75χρονος έπαθε ανακοπή καρδιάς από τσίμπημα μέλισσας – Τον έσωσαν τρεις πυροσβέστες

Άρτα: Ο 75χρονος ήταν αλλεργικός στο τσίμπημα της μέλισσας

Άρτα: Μία απίστευτη περιπέτεια πέρασε 75χρονος άνδρας στο Αθαμάνιο Άρτας. Τον 75χρονο τσίμπησε μέλισσα και υπέστη αλλεργική αντίδραση και ανακοπή καρδιάς.

Τη ζωή του έσωσαν τρεις πυροσβέστες. Μόλις αντιλήφθηκε το τσίμπημα της μέλισσας, ο ηλικιωμένος κάλεσε αμέσως βοήθεια. Οι πυροσβέστες έσπευσαν και κατάλαβαν την κρίσιμη κατάσταση του 75χρονου. Τον μετέφεραν αμέσως στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Πρόκειται για τους πυροσβέστες Κώστα Κοτσιάνη, Βασίλη Φώτη και Λεωνίδα Μαγκλάρα. Το περιστατικό έλαβε χώρα την Κυριακή 4 Απριλίου. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κοτσιάνης «Του κάναμε την ένεση, μας ευχαρίστησε και μας είπε πως θα πάει στο Κέντρο Υγείας στο Βουλγαρέλι, 6 χιλιόμετρα πιο κάτω από το Αθαμάνιο. Τόσο εγώ όσο και οι δύο άλλοι συνάδελφοι αντιληφθήκαμε πως ο κ. Σωτήρης δεν είναι καλά, γιατί δυσκολευόταν να περπατήσει, έμοιαζε ζαλισμένος».

Επίσης πρόσθεσε «Χωρίς δεύτερη σκέψη τον βάλαμε στο αυτοκίνητο. Ο άνθρωπος έπαθε αλλεργικό σοκ. Κάθε λεπτό πολύτιμο για τη ζωή. Ενημερώσαμε πηγαίνοντας το Κέντρο Υγείας για την κρισιμότητα του περιστατικού».

Άρτα: 75χρονος έπαθε καρδιακή ανακοπή από τσίμπημα μέλισσας

Αμέσως μετά το αλλεργικό σοκ, ο 75χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς από το τσίμπημα μέλισσας στο Αθαμάνιο Άρτας

Αμέσως μόλις έφτασε στο Κέντρο Υγείας ο 75χρονος, υπέστη ανακοπή καρδιάς. Ωστόσο ο γιατρός μπόρεσε να τον επαναφέρει. Όπως ανέφερε ο ίδιος ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός «Γλίτωσα από θαύμα. Με έσωσαν τα παιδιά, έχασα τις αισθήσεις μου μέσα στο αυτοκίνητο της Πυροσβεστικής. Οι γιατροί, οι νοσοκόμοι, έπεσαν πάνω μου στο Κέντρο Υγείας», Επίσης πρόσθεσε ότι και στο παρελθόν, το 2002, πάλι πυροσβέστες τον έσωσαν όταν βρέθηκε στην ίδια κατάσταση.

Η κόρη του έκανε ανάρτηση στο Facebook γράφοντας «Αισθανόμαστε την ανάγκη ως οικογένεια να ευχαριστήσουμε θερμά το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αθαμανίου, που για ακόμη μία φορά συνέβαλε τα μέγιστα για να σώσει μια ζωή…».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo