Ασπίδα προστασίας ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για τη Σάκκαρη: «Σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως»

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως»

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Πήρε θέση ο γιος του Πρωθυπουργού και υπερασπίστηκε τη Μαρία Σάκκαρη.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Πήρε θέση ο γιος του Πρωθυπουργού και υπερασπίστηκε τη Μαρία Σάκκαρη. Να θυμίσουμε ότι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρωταγωνίστρια των αντιπολιτευτικών σποτ Άννα Ελεφάντη, έκανε μία ανάρτηση στην οποία τόνιζε, πως η Μαρία Σάκκαρη προβάλλεται στην ΕΡΤ, λόγω της σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Χωρίς να αναφέρει το όνομα της Μαρίας Σάκκαρη, θέλοντας προφανώς να στηλιτεύσει το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν έδειξε ορισμένες προσπάθειες κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, αναφέρει χαρακτηριστικά η Άννα Ελεφάντη:

«Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού. Γκόμενος: αυτός με τον οποίο , κάποια/ος έχει ερωτικές σχέσεις. Ο ωραίος άντρας».

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως»

Πέρα από την «σκληρή» απάντηση της ΝΔ, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σύντροφος της Μαρίας Σάκκαρη, βγήκε μπροστά για να υπερασπιστεί την πρωταθλήτρια του τένις, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά. Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής»

«Προς την κυρία Ελεφάντη και τους υπόλοιπους σχολιαστές… αν και λυπάμαι που συμπεριλαμβάνομαι στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία σας, το έχω αποδεχτεί πλέον. Αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες. Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo