Αστακός Αιτωλοακαρνανίας: Ανήλικοι προκαλούσαν ατυχήματα με εμπόδια στο δρόμο – Δείτε με ποιο τρόπο

by Αντώνης Βαλμάς

Αστακός Αιτωλοακαρνανίας: Στον εισαγγελέα ανηλίκων, οι ανήλικοι

Αστακός Αιτωλοακαρνανίας: Από τύχη δεν χάθηκαν ανθρώπινες ζωές εξ αιτίας του ανόητου όσο και επικίνδυνου «παιχνιδιού» μιας παρέας τεσσάρων ανηλίκων. Οι ανήλικοι έστηναν εμπόδια σε σκοτεινά σημεία της επαρχιακής οδού Αστακού – Φυτειών και προκαλούσαν ζημιές στα διερχόμενα αυτοκίνητα!

Ένας μοτοσικλετιστής είχε τραυματιστεί το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου 22 Αυγούστου. Τότε οι ανήλικοι ταραξίες στερέωσαν σε δυο πασσάλους τα άκρα ενός σχοινιού και το τέντωσαν κάθετα στο οδόστρωμα σε σημείο χωρίς φωτισμό. Ο άτυχος άνδρας έπεσε πάνω του και η μηχανή ανατράπηκε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος!

Αλλά και την προηγούμενη νύχτα, οι πιτσιρικάδες προκάλεσαν με τον ίδιο τρόπο υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας. Επίσης και τα ξημερώματα τοποθέτησαν κάθετα στο οδόστρωμα πέτρες, ζάντες, ένα λάστιχο οχήματος και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Αστακός Αιτωλοακαρνανίας: Ανήλικοι προκαλούσαν ατυχήματα στο δρόμο

Οι ανήλικοι ταυτοποιήθηκαν ύστερα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Ξηρομέρου. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Μεσολογγίου υποβλήθηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παρακώλυση συγκοινωνιών και πρόκληση σωματικών βλαβών και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας τους.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα