Αθήνα απογευματινά μπουζούκια: Ετοιμαστείτε, ξεκινάνε σύντομα

by Αντώνης Βαλμάς

Αθήνα απογευματινά μπουζούκια: Αναλυτικά πότε ξεκινάνε και που

Αθήνα απογευματινά μπουζούκια: Τα περιοριστικά μέτρα με το κλείσιμο των μαγαζιών στις 00:00 αναπροσαρμόζουν το ωράριο στα κέντρα διασκέδασης.

Τα περιοριστικά μέτρα έχουν επιβληθεί στην Αττική για να μην εξαπλωθεί ακόμα περισσότερο ο κορονοϊός. Αυτό αναγκάζει τα καταστήματα να κλείνουν τα μεσάνυχτα. Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς δεν επηρεάζει μόνο αυτούς που θέλουν να διασκεδάσουν, αλλά κυρίως αυτούς που δουλεύουν εκεί…

Βλέπετε, την ώρα που πρέπει να κατεβάσουν ρολά τότε, υπό κανονικές συνθήκες, θα ξεκινούσε το πρόγραμμά τους.

Ο Νίκος Βέρτης στην Θεσσαλονίκη, έκανε την αρχή με τα απογευματινά μπουζούκια και φαίνεται πως το… πείραμά του, κρίνεται επιτυχημένο, καθώς ετοιμάζονται να το ακολουθήσουν και άλλοι.

Αθήνα απογευματινά μπουζούκια: Ετοιμαστείτε! Δείτε πότε ξεκινάνε

Κέντρο στο Μπουρνάζι, στο οποίο θα εμφανίζονται οι Δασκουλίδης, Σαμπρίνα και Καρουσάκη, ετοιμάζεται να αναπροσαρμόσει το πρόγραμμά του. Έτσι θα ξεκινήσει νωρίς το απόγευμα, προκειμένου έχει τελειώσει στις δώδεκα παρά και να προλάβει να αποχωρήσει ο κόσμος.

«Υπάρχουν αποστάσεις σε όλα τα τραπέζια, έχουν τηρηθεί οι αποστάσεις», σχολίασε η Σαμπρίνα, ενώ από την πλευρά ο Γιώργος Δασκουλίδης, ευχήθηκε να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτού του είδους τα καταστήματα δεν μπορούν να επιβιώσουν με αυτό το ωράριο.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo