Χαμογέλασε ολόκληρη η Ελλάδα: Βγήκε από τη ΜΕΘ του Παπανικολάου η 25χρονη Ανύσια, μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Τραγωδία στα Τέμπη: Η 25χρονη μιλά πλέον κανονικά και έχει πλήρη διαύγεια

Ένας μήνας ολοκληρώνεται από την τραγωδία στα Τέμπη, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, με τη φονική σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών. Όπως ήταν γνωστό μερικοί επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ, μία εξ αυτών η 25χρονη Ανύσια Λιούρη, η οποία διέφυγε τον κίνδυνο. Το νεαρό κορίτσι νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης μετά τη φονική σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.

Η κοπέλα που διακομίστηκε από τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας στις 2 Μαρτίου βγήκε σήμερα από την Α’ ΜΕΘ και η νοσηλεία της θα συνεχιστεί στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Τραγωδία στα Τέμπη: Η νοσηλεία της θα συνεχιστεί στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του νοσηλευτικού ιδρύματος

Όπως αναφέρει το Voria.gr, η κατάστασή της κρίνεται σταθερή και βελτιωμένη. Η ίδια, σύμφωνα με τον πατέρα της, μιλά πλέον κανονικά και έχει πλήρη διαύγεια.

Η κατάσταση της υγείας της παρουσίαζε βελτίωση από τις προηγούμενες ημέρες, ενώ είχε αποκαταστήσει επαφή με το περιβάλλον και κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας έμενε εκτός μηχανικού αερισμού.

Related posts

Προσοχή: Φιλέτο γαλοπούλας πασίγνωστης εταιρείας έχει λάθος ημερομηνία παραγωγής και λήξης

Πρώτη φορά στην Ελληνική Βουλή: Αυτός είναι ο ο βουλευτής που χτύπησε άλλο βουλευτή μέσα στην ολομέλεια

Απαγόρευση κυκλοφορίας ανńλικων κάτω των 13 ετών για 7 ώρες: Αποφασίστηκε