Δελτίο επιδείνωσης καιρού: Χειροτερεύει ξανά ο καιρός σήμερα το βράδυ – Δείτε αναλυτικά ποιες περιοχές θα πληγούν

Δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν και πάλι διάφορες περιοχές της χώρας

Δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πριν από λίγη ώρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) εξέδωσε έκτακτο δελτίο για επιδείνωση του καιρού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από το βράδυ της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου, θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά. Οι οποίες από την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 10 Δεκεμεβρίου θα επεκταθούν και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Αναλυτικότερα:

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου

Από το βράδυ της Τρίτης από την κακοκαιρία θα επηρεαστούν τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά Ελλάδα και η Δυτική Μακεδονία.

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου

Από το μεσημέρι τα νέα καιρικά φαινόμενα θα επεκταθούν στην Κεντρική Στερεά Ελλάδα, στη Θεσσαλία, στις Σποράδες, στη Δυτική Πελοπόννησο, στην Κεντρική Μακεδονία. Και το βράδυ στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη.

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου

Από τα καιρικά φαινόμενα θα επηρεαστούν οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τα έντονα φαινόμενα θα εξασθενίσουν από το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ στη Θράκη, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα θα συνεχιστούν έως τις πρώτες ώρες της Παρασκευής.

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου

Εκ νέου επιδείνωση θα παρουσιαστεί στη Δυτική Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες έως και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου.

Τέλος, οι άνεμοι θα πνέουν από 7 έως 8 μποφόρ στα πελάγη την Τετάρτη. Ενώ θα εξασθενίσουν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στο Ιόνιο.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για το Σαββατοκύριακο

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου

Θα εκδηλωθούν νεφώσεις με βροχές. Θα υπάρξουν μέχρι και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα κεντρικά και στα βόρεια ορεινά της χώρας. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει μεταβολή, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν 7 μποφόρ στο Αιγαίο και 4 έως 6 μποφόρ νότιοι νοτιοδυτικοί.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

Θα υπάρξουν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές στα θαλάσσια και παραθαλάσσια, καθώς και λίγα χιόνια στα ορεινά της βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δε θα σημειώσει μεταβολή.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα