«Δεν πειράζει θα κάνουμε άλλο παιδί»: Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις του Βασίλη Λαμπρόπουλου για την Ίριδα

Υπόθεση Πάτρας: Όλα τα νεότερα που ανακοίνωσε ο Λαμπρόπουλος

Συγκλονιστικές είναι οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με δηλώσεις που είχε κάνει η μητέρα, μόλις είχε χάσει το παιδί της.

Οι εξελίξεις που αναδεικνύονται στην υπόθεση της Πάτρας ανατριχιάζουν καθώς νέο στοιχείο δείχνει ότι η μητέρα ήθελε άλλο παιδί μετά το θάνατο.

Στην υπόθεση-θρίλερ με τα 3 νεκρά κοριτσάκια της οικογένειας Δασκαλάκη αναφέρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 21ης Μαρτίου ο Βασίλης Λαμπρόπουλος που έχει αναλύσει σχεδόν κάθε πτυχή της υπόθεσης-θρίλερ που συγκλονίζει την πανελλήνια κοινή γνώμη.

Ύστερα, λοιπόν, από τις νέες επαφές που είχε ο αστυνομικός συντάκτης στην εφημερίδα «Το Βήμα» και στα «ΝΕΑ» με γιατρούς του Καραμανδάνειου νοσοκομείου αποκάλυψε στην εκπομπή του MEGA, «Live News» πως η Τζωρτζίνα εισήχθη στο νοσοκομείο με αναφερόμενο πρόβλημα σπασμών, χωρίς ύστερα να επιβεβαιωθεί κάτι.

Κάποια στιγμή η μητέρα κάλεσε τους γιατρούς στο δωμάτιο και εκεί παρατηρήθηκε στο παιδί έλλειψη οξυγόνου, ωστόσο μετά από λίγο επανήλθε σε κανονικά επίπεδα.

Η 9χρονη Τζωρτζίνα από την Πάτρα μέχρι και τις 11 Απριλίου του 2021 ήταν υγιέστατη

Οι αιματολογικές εξετάσεις που έγιναν ύστερα από το συμβάν δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα που να δικαιολογεί την έλλειψη οξυγόνου.

Η Τζωρτζίνα ήταν, δηλαδή, υγιής μέχρι το περιστατικό τις 11ης Απριλίου 2021, που υπέστη ανακοπή.

Στις 21 Μαρτίου του 2021 μεταφέρεται και η Ίριδα στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώνεται και ο θάνατός της.

Γιατροί αναφέρουν ότι μπροστά τους, υπήρξε μία στιχομυθία των γονιών, όπου η μητέρα λέει χαρακτηριστικά στον πατέρα «δεν πειράζει θα κάνουμε άλλο παιδί εμείς».

Λίγες ώρες μετά, η μητέρα κάνει μία ανάρτηση γράφοντας «ενώ περιμένουμε παιδί, η θαυμαστή μητέρα σου, χάνει εσένα Ίριδά μου».

Εξάλλου, στην προοπτική χωρισμού, η μητέρα των τριών κοριτσιών φέρεται πως είχε αποκαλύψει σε μία παλαιότερη σχέση της πως πάσχει από καρκίνο και μάλιστα είχε επικαλεστεί και αντίστοιχο έγγραφο που αφορούσε στη γιαγιά της, η οποία πράγματι έπασχε από μία μορφή καρκίνου.

Παράλληλα, η μητέρα είχε νοσηλευτεί και στη Β’ Παθολογική της Πάτρας, έχοντας κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Related posts

«Κόκκινος συναγερμός»: Βρέθηκαν νεκρά ποντίκια σε ρύζι – Ανακλήθηκαν 27.500 συσκευασίες

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Παναγιώτου

Μεγάλn προσοχń, το έχουμε όλοι στο φαρμακεiο του σπιτιού: Ανακαλεiται παρτίδα πασiγνωστου αναλγnτικού φαρμάκου