«Δεν ξέρω πώς είναι να είσαι καλός μπαμπάς»: Η άκρως συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη με τον γιο του

by Τόνια Τζαφέρη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο ηθοποιός μετά τον ερχομό του γιου του

Την ευτυχία του για το γεγονός πως πλέον είναι πατέρας δεν μπορεί να την κρύψει ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά από τον ερχομό του πρώτου γιου. Όπως είναι λογικό ο γνωστός ηθοποιός βιώνει μια άκρως ιδιαίτερη περίοδο με την σύντροφό του.

Μάλιστα, είναι επίσης αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Ο ίδιος θέλησε να κάνει άλλη μια ανάρτηση αλλά αυτή τη φορά με τον αγαπημένο του γιο.

«Δεν ξέρω πώς είναι να είσαι καλός μπαμπάς»: Η άκρως συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη με τον γιο του

Ο Γιώργος Χρανιώτης έγραψε χαρακτηριστικά για τα συναισθήματα που νιώθει ως μπαμπάς, για το πώς νιώθει που άφησε το μωρό για λίγο στην γιαγιά και τον παππού, για όλα όσα κάνουν μαζί πατέρας και γιος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη για τον μικρό του γιο:

«Πέρασε καιρός που σε είχαμε από αγκαλιά σε αγκαλιά. Τώρα περπατάς και γελάς και χαίρεσαι και μας δίνεις ζωή και έμπνευση. Τώρα κάπως μεγάλωσες μικρέ μου. Είσαι σχεδόν μια βδομάδα στην γιαγιά και τον παππού σου και μείς εδώ κοιμόμαστε περισσότερο και πάμε και καμία βόλτα , αλλά … Πεθύμησα να με ξυπνήσεις εσύ ,μικρό μου πριγκιπόπουλο ,να με ξυπνήσεις με το γέλιο ή το κλάμα σου. Να σε κάνω μπάνιο και να σ αλλάξω. Να σε βάλω κάτω απ το ντους μαζί μου, και να κλείνεις τα ματάκια σου ,γιατί σ ενοχλεί το νερό.

Να κάνουμε κούνια και να σε πάω στο παγκάκι να σου διαβάσω κάτι. Να σε ακούω να λες Μπαμπααα(μόνο εγώ), ενώ οι άλλοι να με διαβεβαιώνουν ότι λες μπουντοδξοτχμπα???.Να σε κάνω να γελάς τόσο πολύ ,που να σκιάζομαι κιόλας. Δεν ξέρω πως είναι να είσαι καλός Μπαμπάς ,ξέρω όμως πως είναι να μαι,ο Μπαμπάς σου. Μου λείπεις μικρέ Αλέξανδρε #father #son #alexander #feeding #caring #family».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν