Διάσημος Έλληνας Youtuber: Συνελήφθη ξανά μετά από καταγγελία οτι θώπευσε ανήλικες έξω από fast food

Διάσημος Έλληνας Youtuber: Ο άντρας είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές στο παρελθόν

Ένας Έλληνας Youtuber πασίγνωστος στην νεολαία, για ακόμη μια φορά απασχόλησε τις αρχές. Δύο ανήλικα κορίτσια τον κατήγγειλαν για απρεπέστατη συμπεριφορά και οι αστυνομικοί δεν άργησαν να τον συλλάβουν. Ο άντρας έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν στο Δαφνί.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο συγκεκριμένος φέρεται να θώπευσε δύο ανήλικα κορίτσια έξω από fast food στο κέντρο της Αθήνας.

Τα δύο παιδιά τον κατήγγειλαν και λίγο αργότερα, άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ προχώρησαν στην προσαγωγή του, καθώς δεν είχε απομακρυνθεί από την περιοχή.

Σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων.

Διάσημος Έλληνας Youtuber: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 5-11-2022 στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, 57χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας 2 ανηλίκων κοριτσιών για άγνωστο άνδρα ο οποίος τις προσέγγισε, πρωινές ώρες της 5-11-2022 σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και προέβη σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τους, κατόπιν αναζητήσεων από τους ανωτέρω αστυνομικούς, εντοπίστηκε ο 57χρονος και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Related posts

Πώς να ενεργοποıήσετε στο κıνητό την εφαρμογή για εıδοποίηση πρıν τον σεıσμό

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες