Ευχάριστα τα νέα στη Πάτρα: «Ξύπνησε» το 11χρονο παιδί μετά το ατύχημα με ποδήλατο και ζήτησε παγωτό

Πάτρα: Καλά νέα για τον 11χρονο που τραυματίστηκε σοβαρά

Ο 11χρονος Αποστόλης «ξύπνησε» μετά τον σοβαρό τραυματισμό του με ποδήλατο και η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη. Ο μικρός μαθητής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και οι γιατροί του υποσχέθηκαν ένα καινούργιο ποδήλατο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι γιατροί ξύπνησαν το παιδί, το οποίο ήταν διασωληνωμένο, και η κατάσταση της υγείας του, πλέον, δεν εμπνέει ανησυχία. Μάλιστα, ο μικρός με το που ξύπνησε ζήτησε παγωτό και οι γιατροί του υποσχέθηκαν ένα καινούργιο ποδήλατο, ενώ εκείνος είπε ότι προτιμά να είναι κίτρινο. Στο πλευρό του 11χρονου βρίσκονται οι γονείς του.

Σοβαρός ο τραυματισμός του 11χρονου παιδιού στη Πάτρα

Το παιδί μεταφέρθηκε χθες στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας με πολλαπλά τραύματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Έγινε αμέσως εισαγωγή στο χειρουργείο που διήρκεσε έξι ώρες. Ειδικοί αγγειοχειρούργοι από το Γενικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» αποκατέστησαν με μοσχεύματα την αρτηρία ενώ το πολύωρο χειρουργείο συνέδραμαν και ορθοπεδικοί.

Η ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών κλήθηκε να υποστηρίξει το τραυματισμένο παιδί, το οποίο παρακολουθούν ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης και τους συνεργάτες του.

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο