Είχε καταδικαστεί σε 26 χρόνια αλλά αφέθηκε ελεύθερος: Aυτός είναι ο βιαστής με το λευκό βαν που έχει προκαλέσει τρόμο στη Λαυρεωτική

Λαυρεωτική: Αυτός είναι ο 47χρονος παιδεραστής και βιαστής

Εδώ και λίγη ώρα, βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας ο 47χρονος Φίλιππος Λεβέντος, το τέρας με το λευκό βαν που έσπειρε τον τρόμο στην περιοχή της Λαυρεωτικής και στους γονείς των παιδιών.

Είχε καταδικαστεί το 2015 σε 26 χρόνια κάθειρξης γιατί είχε παρασύρει παιδιά στο αυτοκίνητό του

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο 47χρονος Φίλιππος Λεβέντος «βιαστής με το λευκό βαν», που τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσε στην περιοχή της Λαυρεωτικής και τρομοκρατούσε γονείς παιδιών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Λαυρεωτικής σε κεντρική πλατεία, ενώ συνομιλούσε με ανήλικο τον οποίο προσπαθούσε να πείσει να μπει στο βαν.

Ο «βιαστής με το λευκό βαν» είχε καταδικαστεί το 2015 σε 26 χρόνια κάθειρξης γιατί είχε παρασύρει παιδιά στο αυτοκίνητό του αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους το 2021, ύστερα από έξι χρόνια στη φυλακή.

Λαυρεωτική: Συνελήφθη ο βιαστής με το λευκό βαν

Όπως μετέδωσε το Mega, πρόκειται για τον παιδεραστή με το λευκό βαν, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 26 χρόνια φυλάκιση και στα 6 χρόνια αποφυλακίστηκε. Ωστόσο, εδώ και ένα μήνα κυκλοφορεί ελεύθερος στο δήμο της Λαυρεωτικής, καθώς πλέον μένει και εργάζεται εκεί αλλά σήμερα συνελήφθη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως συνεχώς όταν μιλάει κάνει λόγο για σεξουαλικές διαστροφές, ενώ πλησίασε και παιδιά λέγοντάς τους ότι θέλει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ και τα παιδιά στρουμφάκια…

Related posts

Βρέθηκαν κολοβακτηρίδια σε 2 εκατ. μπουκάλια πασίγνωστου ανθρακούχου νερού

Συναγερμός: Η επόμενη πανδημία είναι κοντά και είναι πολύ πιθανόν να προκληθεί από τον ιό της γρίπης

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά