Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού: Βραβεύτηκε ως κορυφαίος φορέας τουρισμού παγκοσμίως

Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού: Ο ΕΟΤ βραβεύτηκε στα World Travel Awards 2020

Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού: Ιδιαίτερα μεγάλη διάκριση αποτελεί για την Ελλάδα το γεγονός της βράβευσης του ΕΟΤ. Ο ΕΟΤ κατάφερει να ξεχωρίσει στα World Travel Awards για το 2020 ως «Κορυφαίος Τουριστικός Φορέας Παγκοσμίως». Τα συγκεκριμένα βραβεία δίνονται από το 1993 σε οργανισμούς και φορείς, οι οποίοι μεγαλουργούν στον τουριστικό κλάδο. Εξαιτίας των εξαιρετικών λόγων της πανδημίας, η διοργάνωση των βραβείων πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος διαδικτυακά στις 25 Νοεμβρίου στη Μόσχα στη Ρωσία.

Με αυτό το βραβείο, ο ΕΟΤ συγκαταλέγεται επάξια στους καλύτερους οργανισμούς και φορείς παγκοσμίως όσον αφορά τον τουριστικό κλάδο. Ο υπουργός τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης ανέφερε «Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια αποδεχόμαστε εκ μέρους της πατρίδας μας την υψηλότερη διάκριση των βραβείων WTA. Ένα βραβείο που για πρώτη φορά κερδίζει η χώρα μας.

Η Ελλάδα δικαιούται απόλυτα τον τίτλο του Κορυφαίου Φορέα Τουρισμού Παγκοσμίως. Η διεθνής κοινότητα αναγνωρίζει τη σκληρή και μεθοδική προσπάθειά μας. Τη φροντίδα για την υγεία και την ασφάλεια που καταφέραμε να προσφέρουμε σε εκατομμύρια τουρίστες οι οποίοι φιλοξενήθηκαν το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα. Την εξαιρετική δουλειά που έκανε ο ιδιωτικός τομέας και οι εργαζόμενοι αλλά και όλοι όσοι εμπλέκονται στην τουριστική διαδικασία. Το βραβείο WTA είναι μία σπουδαία διάκριση, η οποία αντικατοπτρίζει το επιτυχές άνοιγμα της Ελλάδας στον τουρισμό κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Δείχνει πως η χώρα μας, με σύνεση, σοβαρότητα και πνεύμα αλληλεγγύης, αντιμετώπισε κατά τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο την περιπέτεια του COVID-19. Ένα φαινόμενο που θεωρείται ως η μεγαλύτερη πρόκληση για τον παγκόσμιο τουρισμό, τουλάχιστον κατά την τελευταία 20ετία».

Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού: Σημαντική βράβευση παγκοσμίως

Δείτε το βίντεο με τη βράβευση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα