Ελληνικός τουρισμός: Ο Υπουργός Τουρισμού ανέφερε ότι ο τουρισμός ανοίγει στις 14 Μαΐου

Ελληνικός τουρισμός: Ποιο είναι το νέο σλόγκαν για το καλοκαίρι 2021

Ελληνικός τουρισμός: Στις 14 Μαΐου ανέφερε ο Χάρης Θεοχάρης ότι προσδοκάται να ανοίξει ο τουρισμός στην Ελλάδα. Σύμφωνα με αυτά που ανέφερε στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ITB Berlin «Φιλοδοξούμε να ανοίξουμε έως τις 14 Μαΐου. Μέχρι τότε, θα άρουμε σταδιακά τους περιορισμούς, όταν το επιτρέπουν οι υγειονομικές συνθήκες. Για παράδειγμα, σκοπεύουμε να εφαρμόσουμε τους κανόνες μας στις αρχές Απριλίου με την Ε.Ε. και άλλες χώρες με υψηλό αριθμό εμβολιασμένων πολιτών όπως το Ισραήλ. Τονίζω ότι αυτές είναι οι φιλοδοξίες που παρέχονται για καθοδήγηση».

Ελληνικός τουρισμός: Πιθανό άνοιγμα του τουρισμού στις 14 Μαΐου

Ποιο είναι το φετινό σλόγκαν για τον ελληνικό τουρισμό το καλοκαίρι 2021

Όπως ανέφερε ο Υπουργός Τουρισμού, «Μπορώ σχεδόν να σας ακούσω να σιγομουρμουρίζετε το νέο μας σλόγκαν ήδη: «All you want is Greece». Ναι, φέτος και για πάντα, «το μόνο που θέλετε είναι η Ελλάδα». Για να βάλετε ξανά ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, με την ελπίδα ότι θα ξαναγυρίσετε τη ζωή σας. Το μόνο που θέλετε είναι η Ελλάδα».

Ελληνικός τουρισμός: Πιθανό άνοιγμα του τουρισμού στις 14 Μαΐου

Πέρα από τα σχέδια για το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού, αυτά είναι τα σχέδια για σχολεία, λιανεμπόριο και εστίαση

Πέρα από το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού, η κυβέρνηση σχεδιάζει επίσης την σταδιακή άρση του lockdown. Σύμφωνα με έναν πρώτο προγραμματισμό, πρώτα θα ανοίξει το λιανεμπόριο είτε στις 22 είτε στις 29 Μαρτίου. Έπειτα θα ακολουθήσουν τα σχολεία και τέλος περί τα μέσα Απριλίου η εστίαση.

Ειδικά για την εστίαση, η επικρατέστερη ημερομηνία είναι η 19η Απριλίου. Θα ανοίξουν αρχικά τα μαγαζιά που διαθέτουν εξωτερικούς χώρους και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo