ΕΛΤΑ: Τα κόκκινα γραμματοκιβώτια θα είναι για τα παιδικά γράμματα προς τον Άη Βασίλη

ΕΛΤΑ: Δείτε την πρωτοβουλία «Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη 2020»

ΕΛΤΑ: Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ύστερα από την κυκλοφορία των γιορτινών γραμματοσημάτων. Δίνουν το σήμα για την αποστολή των φετινών παιδικών γραμμάτων προς τον Άγιο Βασίλη. Τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια για 29η συνεχόμενη χρονιά περιμένουν τα γράμματα των παιδιών. Όλα αυτά τα γράμματα συγκεντρώνονται στον Τομέα Δημοσίων Σχέσεων των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Στη συνέχεια, αποστέλλονται οι απαντήσεις σε όλα τα γράμματα, στα οποία αναφέρονται όλα τα στοιχεία του αποστολέα.

Στην απαντητική κάρτα φέτος, το κείμενο υπογράφει ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Αντώνης Παπαθεοδούλου. Ενώ η εικονογράφηση έγινε από την Ανθούλα Λύγκα, γραφίστρια της Δ/νσης Φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ, με έμπνευση από τα φετινά εορταστικά γραμματόσημα.

Δείτε που μπορείτε να στείλετε τα φετινά παιδικά γράμματα προς τον Άγιο Βασίλη μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων

Στον παρακάτω σύνδεσμο https://hohoho.elta.gr/ θα δείτε αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο γράφονται τα σωστά γράμματα στον Άγιο Βασίλη. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές διαθέσιμες κάρτες να επιλέξεις καθώς και ένα παζλ και ένα παιχνίδι μνήμης για να περάσει η ώρα διασκεδαστικά.

Υπάρχουν ακόμα συγκεκριμένες οδηγίες προς εκπαιδευτικούς για το πως να βοηθήσουν τους μαθητές να γράψουν το σωστό γράμμα. Οι εκπαιδευτικοί καλούνται να τοποθετήσουν όλα τα γράμματα των παιδιών σε ένα φάκελο που θα περιέχει τα εξής:

  • το όνομα και την πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση του σχολείου
  • την τάξη και τον αριθμό των μαθητών
  • το όνομα του υπεύθυνου εκπαιδευτικού

Related posts

Πυροβολισμοί τώρα στον Βύρωνα – Ένας νεκρός μέσα στο όχημά του

Το σπάνιο φαıνόμενο Fata Morgana ανοιχτά της Κύμης – Πλοίο «αιωρείται» πάνω από τη θάλασσα

Ψάρεμα με άδεια: Αλλάζουν όλα για ερασιτέχνες ψαράδες