Ένας σύλλογος Γονέων τα κατάφερε καλύτερα και από την κυβέρνηση: Έκλεισε PCR test με 28 ευρώ

PCR test: Η καλύτερη τιμή μέχρι στιγμής σε δήμο

Μεγάλη αναστάτωση, ταλαιπωρία και σύγχυση έχουν προκαλέσει τα χιλιάδες κρούσματα καθημερινά και η έλλειψη τεστ, ενώ η τιμή των PCR τεστ, τα οποία είναι και τα πιο αξιόπιστα έχουν τις τιμές τους στον Θεό.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου προκειμένου να βοηθήσει τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας κατάφερε να εξασφαλίσει μοριακά test σε συμφωνία με διαγνωστικό κέντρο έναντι 28 ευρώ

Μετά το Δήμο Νεάπολης Συκεών στη Θεσσαλονίκη που κατάφερε να εξασφαλίσει στους δημότες το PCR Test στη τιμή των 27 ευρώ, αλλά και τον Δήμο Χαλανδρίου που κατάφερε να κλείσει συμφωνία έναντι 25 ευρώ, σειρά πήρε ένας Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων που κατάφερε να κλείσει πολύ καλύτερη συμφωνία από αυτή που πέτυχε να εξασφαλίσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

΄Πως κατάφερε ένας δήμος από τα 47 ευρώ να κατεβάσει το PCR σε 28 ευρώ

Έτσι λοιπόν, μοριακό τεστ στα 28 ευρώ θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που η τιμή χρέωσης των PCR τεστ για τον κορoνοϊό από τα διαγνωστικά κέντρα και τις ιδιωτικές κλινικές είναι 47 ευρώ.

Όπως μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα voria.gr, o Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, προκειμένου να βοηθηθούν τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας την περίοδο μάλιστα που τα κρούσματα αυξάνονται ραγδαία, προχώρησε σε συμφωνία με μεγάλο διαγνωστικό κέντρο, που βρίσκεται στη Μεγάλου Αλεξάνδρου 50, στην περιοχή του Ευόσμου.

Έτσι εξασφάλισε χαμηλότερη τιμή για τη διενέργεια μοριακού τέστ. Πλέον οι γονείς και τα παιδιά τους, καθώς και οι δάσκαλοι του σχολείου με τις ειδικές βεβαιώσεις που θα προμηθευτούν από τον Σύλλογο, θα δικαιούνται αποκλειστικά τη διενέργεια pcr test στα 28 ευρώ.

Related posts

Κίνδυνος lοng cοvid ακόμη κι 6 μήνες μετά για τους πλήρως εμβολιασμένους

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Όλοι αυτοί που με βρίζουν είναι αγράμματοι και ανορθόγραφοι»

Τι αποφάσισε η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών για την ευλογία των πιθήκων – Ποιοι θα εμβολιαστούν

Τα συμπτώματα της Ευλογιάς των Πιθήκων, του επικίνδυνου ιού που θα δούμε σύντομα και στην Ελλάδα

Μέτρα πανδημίας: Τέλος οι μάσκες από 1η Ιουνίου – Πότε επιστρέφουν, ποιοι χώροι εξαιρούνται

Πανδημία: Προειδοποίηση για νέο κύμα μετάλλαξης Δέλτα μέσα στο καλοκαίρι που δεν την «πιάνουν» τα τεστ

Η κόρης της Ροζίτας Σώκου βγήκε από το νοσοκομείο μετά από πέντε μήνες νοσηλείας λόγω κορωνοϊού

Εργαζόμενοι από ξενοδοχεία και εστιατόρια έφυγαν για δουλειά σε οικοδομές

Για να μην την πατήσετε: Σε 4 ημέρες όλα αλλάζουν σε εστίαση, λιανεμπόριο, διασκέδαση – Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την άρση μέτρων