«Εσύ και ο Χριστός τη βοηθήσατε»: Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας μιας επιβάτισσας του μοιραίου τρένου στην Ευδοκία Τσαγκλή

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Η Ευδοκία Τσαγκλή από το Big Brother, μοιράστηκε την εμπειρία της από την τραγωδία

Η Ευδοκία Τσαγκλή είναι το κορίτσι που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό αρχικά μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother και πλέον ο κόσμος τη «συναντά» και πάλι, καθώς βρέθηκε στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. Η ίδια έχει παραχωρήσει συνεντεύξεις, στις οποίες αναφέρεται στις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε μέσα στο τρένο.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram όμως, είχε να μοιραστεί με τους ακολούθους της, ένα συγκινητικό μήνυμα που έλαβε από μία μητέρα, η οποία την ευχαριστεί που έσωσε την κόρη της.

Η γυναίκα της έγραψε: «Καλησπέρα Ευδοκία μου και συγγνώμη για την ενόχληση. Είμαι η Κ. μητέρα της … Ήταν το κορίτσι που ήταν κρεμασμένο και δεν πήδηξε γιατί ο Θεός επέλεξε να ζήσει. Εσύ και ο Χριστός τη βοηθήσατε. Ήθελα λοιπόν, με αυτό το απρόσωπο μήνυμα να σε ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου και να σου ευχηθώ ταχεία ανάρρωση σωματικά και ψυχικά! Εύχομαι κάποια στιγμή να σε γνωρίσω από κοντά και να σου σφίξω τα χεράκια σου, τα οποία βοήθησαν το κοριτσάκι μου».

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Δείτε το μήνυμα της μητέρας στην Ευδοκία Τσαγκλή

Related posts

Βρέθηκαν κολοβακτηρίδια σε 2 εκατ. μπουκάλια πασίγνωστου ανθρακούχου νερού

Συναγερμός: Η επόμενη πανδημία είναι κοντά και είναι πολύ πιθανόν να προκληθεί από τον ιό της γρίπης

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά