Τους «έσφαξε με το γάντι» ο Στάθης Σχίζας: Ο επίλογος για το Survivor All Star που «τσάκισε» τον Ατζούν

Στάθης Σχίζας: Ο απολογισμός και η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρώην παίκτη του Survivor All Star

Ο Στάθης Σχίζας συμμετείχε στο φετινό Survivor στην All Star εκδοχή του και ο παίκτης αποχώρησε οικειοθελώς, καθώς δεν άντεξε τη συμπεριφορά και τη στάση ορισμένων συμπαικτών του. Το βράδυ της Δευτέρας μάλιστα ο ίδιος προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση και αναφέρθηκε εκτενώς στις σκέψεις του για όλα όσα διαδραματίστηκαν στο reality επιβίωσης.

Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης και περσινός νικητής, Στάθης Σχίζας δεν έχει εμφανιστεί ακόμα σε καμία εκπομπή, ούτε έχει κάνει δηλώσεις σχετικά με το παιχνίδι.

Στάθης Σχίζας: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρώην παίκτη του Survivor

Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση ήτανε στα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και προχώρησε σε μήνυση για την άρση πιθανών προσβολών από τα social media και στην αποκατάσταση προσβληθέντων δικαιωμάτων του και των οικείων του. Και την πρώτη του ανάρτηση την έκανε με αφορμή την επίσκεψη του στο νησί της Τήνου το οποίο επισκέφθηκε με σκοπό να ηρεμήσει από όλο αυτό που βίωνε τους τελευταίους μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

«Καλημέρα σε όλους, να σας έχει ο Θεός καλά. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης από όλους σας, σας ευχαριστώ έναν-έναν προσωπικά. Η αποστασιοποίηση μου από την ημέρα που έχω επιστρέψει στην πατρίδα μας είναι προς σεβασμό στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος. Η Ελλάδα μας πενθεί οικογένειες, το θεωρώ πολύ μικρό να ασχοληθούμε με ένα απλό παιχνίδι μπροστά σε αυτά που ζούμε.

Σε λίγες μέρες θα μιλήσω για τα πάντα και για όλους. Θέλω να ηρεμήσω ψυχικά. Αυτό που χάθηκε στο παιχνίδι η ψυχική μας υγεία που είναι το πιο σημαντικό. Τα λέμε σύντομα» έγραψε ο Στάθης Σχίζας στα Instagram Stories του.

Στάθης Σχίζας: Η πρώτη του ανάρτηση εκφράζοντας τα συναισθήματά του

Χθες το βράδυ (Δευτέρα), ο Στάθης Σχίζας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας τα συναισθήματά του μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

«Ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή μου έκλεισε… Ήταν τιμή μου να βρίσκομαι στο πιο δύσκολο παιχνίδι του κόσμου… Ηταν τιμή μου να με αναδείξετε νικητή… Ηταν τιμή μου να συμμετάσχω στο Survivor All Star ανάμεσα στους καλύτερους και να πρωταγωνιστήσουμε σε αυτό μαζί… πολλές αναμνήσεις όμορφες και άσχημες αλλά κρατάμε μόνο τις όμορφες.

Μπορεί να τελείωσε αυτό το ταξίδι απότομα από επιλογή μου… αλλά όλα τα ταξίδια κάποτε τελειώνουν, εμείς κρατάμε την διαδρομή .. που ήταν υπέροχη και ήμασταν παρέα σε αυτό. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους για την απίστευτη υποστήριξη σας δυο σεζόν τώρα. Τα λόγια είναι περιττά για εσάς… επιστροφή στην κανονική ζωή λοιπόν… Σας αγαπώ πολύ όλους… Survivors για πάντα» έγραψε ο Στάθης Σχίζας μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Στάθης Σχίζας: Η ανάρτησή του

Related posts

Γιάννης Καλλιάνος: Ξεσπά ο αδερφός του για τον πατέρα τους – «Η Ελλάδα δεν είναι κράτος πρόνοιας – Ζείτε σε μια χώρα που έχουν καταλυθεί τα πάντα»

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα