«Εσύ Κατερίνα πιστεύεις 2 κυρίες που λένε ψέματα»: Έξαλλος ο Παύλος Χαικάλης στην εκπομπή της Καινούργιου

by Τόνια Τζαφέρη
«Εσύ Κατερίνα πιστεύεις 2 κυρίες που λένε ψέματα»: Έξαλλος ο Παύλος Χαικάλης στην εκπομπή της Καινούργιου

Παύλος Χαικάλης: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο γνωστός ηθοποιός

Σάλος, ένταση και καυγάδες έχουν προκληθεί από την είδηση με την πρεμιέρα της παράστασης του Παύλου Χαϊκάλη… Όλα ξεκίνησαν όταν πλάνα από την πρόβα, παρουσιάστηκαν ως πλάνα πρεμιέρας χωρίς καθόλου κόσμο, εξοργίζοντας τον ηθοποιό.

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και διέψευσε το ρεπορτάζ του «Πρωινού», το οποίο προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας και έκανε λόγο για δέκα θεατές στην πρεμιέρα της θεατρικής του παράστασης στην Κύπρο.

«Εσύ Κατερίνα πιστεύεις 2 κυρίες που λένε ψέματα»: Έξαλλος ο Παύλος Χαικάλης στην εκπομπή της Καινούργιου

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «πληρώνω πολιτικές διαμάχες εγώ, είναι αστείες καταστάσεις. Το μέλλον θα δείξει. Έχω στείλει πλάνα για να αποδειχθεί το ψευδές του πράγματος. Στις 23 του μήνα, ημέρα Πέμπτη, ήρθε το συνεργείο του ΑΝΤ1 Κύπρου για να βγάλει πλάνα. Ο παραγωγός δεν τους άφησε και είπε ότι θα τους στείλει πλάνα από την πρόβα. Δεν υπήρχε κοινό. Πήρε τα πλάνα ο ΑΝΤ1 και είπε ότι είναι από την πρεμιέρα και έβγαιναν και έλεγαν ότι είναι άδειο το θέατρο. Μετά ήρθαν στην πρεμιέρα λίγα λεπτά μετά την έναρξή της, βρήκαν τους δέκα τελευταίους που έμπαιναν στο θέατρο και τους ρώταγαν “για ποιους καλλιτέχνες ήρθατε να δείτε την παράσταση;”. Αυτά είναι εμμονές. Εμένα αν θέλετε, με χτυπάνε ένα χρόνο και με τσακίζουν, αλλά δεν μπορούν να παίζουν με το ψωμί συναδέλφων. Απολογούμαστε, γιατί κάποιοι έπαιξαν με το μεροκάματο ανθρώπων και διαδίδουν ψευδές ειδήσεις».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη για την παράσταση

Αναφερόμενος στα εισιτήρια που κόπηκαν και στην καταγγελία περί παρενόχλησης, ο Παύλος Χαϊκάλης επεσήμανε «την πρώτη μέρα κόψαμε 149 εισιτήρια, ενώ τη δεύτερη 239. Κανείς δεν προσμετρά το τι γίνεται στην Κύπρο με τον κορωνοϊό, που ο κόσμος φοβάται. Πάμε να χτυπήσουμε ότι το κοινό γύρισε την πλάτη στον Χαϊκάλη. Γιατί να μου γυρίσει την πλάτη; Κατηγορούμαι για κάτι; Έχετε ακούσει μια κουβέντα και την έχετε υιοθετήσει. Ψάξατε να βρείτε τι είναι από πίσω από αυτό; Όσοι κατάλαβαν το “άντρας παλιάς κοπής” το κατάλαβαν, δεν θα απολογηθώ γι αυτό».

«Εσύ Κατερίνα πιστεύεις 2 κυρίες που λένε ψέματα»: Έξαλλος ο Παύλος Χαικάλης στην εκπομπή της Καινούργιου

Και συμπληρώνει «έχετε διαμορφώσει μια άποψη, την οποία την έχετε βάλει στο κεφάλι σας, ότι αυτό που είπαν οι καταγγέλλουσες είναι μια αλήθεια. Γι αυτό της έχω καλέσει στα δικαστήρια και έχω κάνει μήνυση. Δεν αντέχω άλλο. Εγώ παίζω με την ψυχή μου, πλέον έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου, να ακούω την Κατερίνα να πιστεύει δύο κυρίες. 40 χρόνια τώρα δεν έχω δώσει δικαίωμα και υιοθετήθηκε μια κουβέντα. Συνάδελφος που έχει βρεθεί στην εκπομπή σου έχει αφήσει άνθρωπο χωρίς δουλειά».

Παύλος Χαϊκάλη: «Είμαι παράπλευρη απώλεια του metoo.

Για την ψυχολογική του κατάσταση, ο Παύλος Χαϊκάλης σημείωσε «είμαι παράπλευρη απώλεια του metoo. Έχετε διαμορφώσει μια άποψη ότι ο Χαϊκάλης πρέπει να φύγει, όταν κανείς δεν ψάχνει να βρει τι έχει συμβεί. Πάρτε το σωματείο να δείτε. Κάνετε λαϊκά δικαστήρια. Δεν μπορώ να το αντέξω, ψυχολογικά υποφέρω. Μάχομαι και πάω να κάνω μια δουλειά στην Κύπρο, γιατί εκεί είχα πρόταση και ξαφνικά πέφτουν όλοι πάνω μου για να με κλείσουν. Με ποιον να παλέψω; Που είναι η αλήθεια; Όταν λέει ασύστολα ψέματα το άλλο κανάλι; Είμαι στο ίδιο κανάλι με άλλους τώρα».

Προτεινόμενα