Ευαγγελάτος: Πάγωσε με την απάντηση μαθητή για το εμβόλιο

Ευαγγελάτος: Ποια απάντηση έδωσε μαθητής για το εμβόλιο;

Ευαγγελάτος: Ο μαθητής επέστρεψε από τις διακοπές του στο νησί της Ίου. Βρίσκονταν μάλιστα στην παρέα, όπου εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού. Ο Νίκος Ευαγγελάτος σάστισε από την απάντηση που του έδωσε ο μαθητής.

Ο Άγγελος γύρισε από τις διακοπές του στο νησί και παραμένει σε προληπτική καραντίνα. Πέντε άτομα από την παρέα του διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό και δεν επέστρεψαν από την Ίο. Μάλιστα, ο νεαρός μαθητής δήλωσε ότι δεν γνωρίζει πώς κόλλησαν οι 5 φίλοι του από τους 20 που ταξίδεψαν συνολικά.

Ο νεαρός μαθητής υποστήριξε ότι οι καταστηματάρχες τηρούσαν τα μέτρα και τους ενημέρωναν ότι πρέπει να φοράνε μάσκες. Όπως τόνισε στο νησί γινόταν «ο κακός χαμός».

Στην ερώτηση του Νίκου Ευαγγελάτου για το αν θα κάνει το εμβόλιο, ο μαθητής τον άφησε με το στόμα ανοιχτό:

«Δεν θα το κάνω. Αν με πιέσουν και τελικά δεν θα μπορώ να δουλέψω ή να βγαίνω με τους φίλους μου, αναγκαστικά θα το κάνω, όπως όλος ο κόσμος. Η κυβέρνηση μας έχει κάνει να φοβόμαστε το εμβόλιο ενώ δεν θα έπρεπε, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα ο κόσμος φοβάται. Υπάρχει κίνδυνος, πολλοί έχουν πάθει προβλήματα, θρομβώσεις, κάποιοι έχουν πεθάνει. Δεν ξέρω αν θα είμαι στο μικρό ποσοστό που θα πάθει κάτι. Δεν είναι τα ρισκάρεις αυτά» δήλωσε και πρόσθεσε ότι φοβάται περισσότερο να κάνει το εμβόλιο, παρά να νοσήσει από τον ιό.

Ευαγγελάτος: Πάγωσε με την απάντηση μαθητή για το εμβόλιο

Δείτε τις δηλώσεις του νεαρού μαθητή στον Νίκο Ευαγγελάτο

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo