Εξέφρασε τις αμφιβολίες του – Βίντεο

by Ioanna Themistocleous
Εξέφρασε τις αμφιβολίες του – Βίντεο

Εξέφρασε αμφιβολίες για το πού βρίσκονταν αυτοί οι τόνοι, λέγοντας ότι πρόκειται για εκτίμηση και όχι για τελικό πόρισμα.

Αμφιβολίες για την ύπαρξη των 4 τόνων εύφλεκτου υγρού που αναφέρονται στο προσχέδιο του πορίσματος του Πανεπιστημίου της Γάνδης σχετικά με την έκρηξη στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη εξέφρασε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Εξέφρασε τις αμφιβολίες του – Βίντεο

Σύμφωνα με το προσχέδιο του πορίσματος, που δημοσιεύθηκε στην Καθημερινή, δεν υπάρχουν δεδομένα που να στηρίζουν την ύπαρξη δεξαμενής χωρητικότητας δεκάδων τόνων ή την ύπαρξη κρυφού βαγονιού στην εμπορική αμαξοστοιχία. Ωστόσο, φαίνεται πως μέχρι την ολοκλήρωση του τελικού πορίσματος θα τεκμηριωθεί η εκτίμηση για ύπαρξη ποσότητας 3,5-4 τόνων πιθανότατα αρωματικών υδρογονανθράκων στο τρίτο βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας, το οποίο ανεφλέγη μετά τη σύγκρουση.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Άρης Πορτοσάλτε εξέφρασε αμφιβολίες για το πού βρίσκονταν αυτοί οι τόνοι, λέγοντας ότι πρόκειται για εκτίμηση και όχι για τελικό πόρισμα. Ανέφερε: «Αυτοί οι 3-4 τόνοι που ήταν φορτωμένοι;» και πρόσθεσε: «Αυτοί οι 4 τόνοι θέλουν μια δεξαμενή». Τόνισε ότι είναι δύσκολο να πιστέψει πως οι τόνοι ήταν κρυμμένοι σε κάποιο σημείο που δεν φαίνεται, κάτι που θεωρεί λογικά αδύνατο.

Ανέβαλαν το γλέντι με τον Σαμόλη και προσέφεραν 2.000 σουβλάκια στους πυρόπληκτους

Θα νομίζεις ότι είσαι σε νησί αλλά πας με το αμαξάκι σου: Το παραθαλάσσιο «διαμάντι» με τα κρυστάλλινα νερά που ηρεμείς, τρως, κοιμάσαι χωρίς να πληρώσεις μία περιουσία

«Γιατί ντύθηκε Ζάχος Χατζηφωτίου;» Σάλος με τα γυαλιά που φόρεσε ο Άδωνις

Αυτά τα 4 ζώδια το επόμενο διάστημα θα δοκιμαστούν πολύ – Θα γίνουν μεγάλα ξεκαθαρίσματα, θα έρθουν εμπόδια και καθυστερήσεις

«Δεν έβλεπαν…»: Έτσι έγινε η τραγωδία με τους πυροσβέστες στο Ρέθυμνο, αυτό έγινε και δεν κατάφεραν να ξεφύγουν – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Προτεινόμενα