Εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας: Νεκρός από σφαίρα ελεύθερου σκοπευτή ο κορυφαίος στρατηγός του Πούτιν

Ρωσία: Έχασε κορυφαίο στρατηγό στην μάχη

Επι εννιά ημέρες η Ουκρανία δέχεται εισβολή και επίθεση από τους Ρώσους, με εκατοντάδες ανθρώπους να πέφτουν νεκροί και από τα δυο μέτωπα. Ρωσία και Ουκρανία χάνουν στρατιώτες και αμάχους για χάρη ανώτερων συμφερόντων… μέσα σε αυτές τις συνθήκες, νεκρός είναι και ο κορυφαίος στρατηγός του Πούτιν.

Νεκρός έπεσε τις προηγούμενες ημέρες ένας από τους κορυφαίους στρατηγούς του Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ξένα μέσα ενημέρωσης…

Συγκεκριμένα ο υποστράτηγος Αντρέι Σουχοβέτσκι, επικεφαλής της 7ης αερομεταφερόμενης μεραρχίας της Ρωσίας έχασε τη ζωή του, στις μάχες που σημειώθηκαν στο αεροδρόμιο Γκοστομέλ, περίπου 30 χιλιόμετρα έξω από το Κίεβο.

Πως έχασε η Ρωσία κορυφαίο στρατηγό στον πόλεμο με την Ουκρανία

Όπως αναφέρει η New York Post ο Αντρέι Σουχοβέτσκι φέρεται να πυροβολήθηκε από ελεύθερο σκοπευτή.

Σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είχε διορίσει πέρυσι τον Σουχοβέτσκιαναπληρωτή διοικητή της 41ης Στρατιάς Συνδυασμένων Όπλων της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας.

Ο Ρώσος πρόεδρος επιβεβαίωσε ότι «ένας στρατηγός πέθανε», καθώς το Κρεμλίνο ανακοίνωσε πριν δυο ημέρες πως 498 Ρώσοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους στις συγκρούσεις και περισσότεροι από 1.500 τραυματίστηκαν.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη