Σήμερα γιορτάζει τα 3 της χρόνια – Όταν γεννήθηκε η κόρη μου της έδιναν λίγες ώρες ζωής

Eξομολόγηση: Τα σοβαρά προβλήματα υγείας και η δύναμη ψυχής

Ακολουθεί η εξομολόγηση μιας μητέρας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της κόρης της.

Η Jay Chong ήταν έτοιμη να καλωσορίσει το τρίτο της μωράκι και, υπό άλλες συνθήκες, θα πέταγε από ευτυχία. Δυστυχώς, όμως, οι γιατροί την είχαν ενημερώσει πως η κόρη της έπασχε από μία σπάνια πάθηση κατά την οποία τα ζωτικά της όργανα βρίσκονταν σε λάθος θέσεις.

Συγκεκριμένα, η καρδιά και ο πνεύμονας του εμβρύου βρισκόταν στο δεξί μέρος του σώματος, ενώ δεν είχε αναπτυχθεί πλήρως η σπλήνα της.

Οι πιθανότητες που έδιναν στο κοριτσάκι να επιζήσει ήταν σχεδόν μηδενικές και η Jay Chong προετοίμαζε τον εαυτό της για το χειρότερο σενάριο. Μάλιστα, όταν γεννήθηκε η μικρή Inayah, η μητέρα της της έδωσε ένα φιλί στο μέτωπο πριν την μεταφέρουν στην ΜΕΘ, νομίζοντας πως δεν θα την ξαναδεί. 

Η συνέχεια της εξομολόγησης από την μητέρα: Μετά από ένα πολύωρο χειρουργείο, δόθηκε στο νεογέννητο κοριτσάκι μια δεύτερη ευκαιρία! 

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν οι γιατροί… Μετά από ένα πολύωρο χειρουργείο, δόθηκε στο νεογέννητο κοριτσάκι μια δεύτερη ευκαιρία! Το θαύμα είχε γίνει και η οικογένεια της Inayah πετούσε στα σύννεφα από χαρά.

Χρειάστηκε πολύς καιρός και αρκετές συμπληρωματικές επεμβάσεις μέχρι η μικρή Inayah να βγει από το νοσοκομείο και να πάει στο σπίτι με τους γονείς και τα αδέλφια της. Σήμερα κλείνει τα τρία χρόνια ζωής και, παρόλο που η καθημερινότητά της είναι πιο δύσκολη από άλλα παιδιά της ηλικίας της, είναι ένα χαρούμενο κοριτσάκι.

«Δεν είναι όλα ρόδινα, φυσικά, αλλά το σημαντικό είναι ότι ζει και είναι κοντά μας» λένε οι γονείς της. «Παίρνει οκτώ διαφορετικά φάρμακα κάθε μέρα ενώ δεν επιτρέπεται να συμμετέχει σε αθλήματα. Στην εφηβεία θα πρέπει να κάνει μεταμόσχευση καρδιάς αλλά δεν χάνουμε τις ελπίδες μας… Προς το παρόν κάνουμε ό,τι περνάει από χέρι μας για να της προσφέρουμε μια όσο το δυνατόν φυσιολογική και όμορφη ζωή. Εξάλλου, είναι το μικρό μας θαύμα».

mama365.gr

Related posts

Χαμός με τον Γρηγόρη Πετράκο – Μίλησε για το Nemo και την Eurovision και προκάλεσε «σεισμό»

Κατάλαβαν το λάθος τους στην ΕΡΤ: Οι 2 πασίγνωστες γυναίκες που θέλουν να στείλουν του χρόνου – Σίγουρη η νίκη

Έχει γίνει viral στο Tik Tok, κοστίζει 35,99 ευρώ: Υπάρχει λόγος να αγοράσεις αυτό το παντελόνι των Stradivarius