«Γιατί έπρεπε να δούμε αυτές τις εικόνες ρε Αγγελική;»: Αναστάτωση για το σκληρό πλάνο από το εσωτερικό του επιβατικού τρένου στα Τέμπη που προβλήθηκε στο «Τούνελ»

Φως στο Τούνελ: Γροθιά στο στομάχι τα πλάνα μέσα από το μοιραίο τρένο

Η χθεσινή εκπομπή του Φως στο Τούνελ, ασχολήθηκε με το τραγικό δυστύχημα των τρένων στα Τέμπη. Ήδη από το trailer της εκπομπής είχε προβληθεί εικόνα από το εσωτερικό του μοιραίου τρένου μετά τη φονική σύγκρουση που σκόρπισε τον θάνατο.

Οι αντιδράσεις δεν άργησαν να ξεσπάσουν, ήδη από το trailer, καθώς οι τηλεθεατές δεν έμοιαζαν έτοιμοι να δουν τέτοια πλάνα.

Το trailer της εκπομπής, προσοχή σκληρές εικόνες.

Στη χθεσινοβραδινή εκπομπή του «Τούνελ», η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε εκτενώς με την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, προβάλλοντας σκηνές από ρεπορτάζ του Mega που συγκλόνισαν το κοινό. Στιγμές που κόβουν την ανάσα μέσα από τον πανικό που επικράτησε έπειτα από τη θανατηφόρα σύγκρουση, όπως ακριβώς, άλλωστε, είχε ήδη φανεί και στο trailer της εκπομπής.

Σε αυτές, βλέπουμε φορεία, κόσμο να ουρλιάζει, μια γυναίκα να κλαίει με λυγμούς και να λέει «πονάω μαμά!», τραυματίες να δέχονται τις πρώτες βοήθειες αλλά και πλάνα από το φλεγόμενο τρένο-γροθιά στο στομάχι.

Τα αρνητικά σχόλια, σαφώς, δεν έλειψαν για τις τόσο σκληρές εικόνες…

Related posts

Τριπλή οικογενειακή τραγωδία: 16χρονος δολοφόνnσε τους γονείς και την αδελφή του για τον πιο εξωφρενικό λόγο

Κακός οιωνός: Βρήκαν ψάρι που «φέρνει» μεγάλο σεισμό και προμηνύει καταστροφές

Ασύλληπτη τραγωδία: 32χρονος πνίγηκε μπροστά από την κεντρική προβλήτα στο λιμάνι στα έκπληκτα μάτια επιβατών