«Γιατί, ρε παλικαρά μου, γιατί;»: Πένθος για τον θάνατο του 27χρονου Γιάννη που συγκρούστηκε με φορτηγό

Γιάννης Δάλλας: Άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

Ανείπωτος θρήνος έχει ξεσπάσει στο άκουσμα της θλιβερής είδησης ότι ακόμα ένας νέος άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Ο 27χρονος Γιάννης Δάλλας, πέθανε σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του.

Γιάννης Δάλλας: Πένθος για τον θάνατο του 27χρονου

Ο 27χρονος, ο Γιάννης Δάλλας, από τον Πολυπλάτανο έχασε τη ζωή του όταν οδηγώντας τη μηχανή του συγκρούστηκε με ΙΧ στο κέντρο του Ζερβοχωρίου. Χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο μας άλλα τελικά κατέληξε από τα σοβαρά τραύματά του. Σύμφωνα και με τις πρώτες πληροφορίες η μηχανή που οδηγούσε ο 27χρονος Γιάννης συγκρούστηκε με φορτηγό, το οποίο οδηγούσε 80χρονος στο κέντρο του Άνω Ζερβοχωρίου.

“Σήμερα (20 Φεβρουαρίου 2023) και ώρα 12.20 περίπου, στο Άνω Ζερβοχώρι Νάουσας, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 80χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 27χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας”.

Ο 27χρονος, ο Γιάννης Δάλλας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και οι φίλοι του έχουν κατακλύσει τις σελίδες του στα κοινωνικά δίκτυα αφήνοντας συγκινητικά και σπαρακτικά μηνύματα.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο