Γκέλυ Μαυροπούλου: Η σορός της αποτεφρώθηκε με εντολή εισαγγελέα – Τι συμβαίνει με τη διαθήκη της

by Τόνια Τζαφέρη

Γκέλυ Μαυροπούλου: Μυστήριο με την διαθήκη της ηθοποιού

Γκέλυ Μαυροπούλου: Με εντολή εισαγγελέα αποτεφρώθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στη Ριτσώνα η σορός της Γκέλυς Μαυροπούλου. Και έτσι το θρίλερ για την κηδεία της πήρε τέλος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εφημερίδα «Espresso» και τον Νίκο Νικόλιζα ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας. Αν και ο νόμος δεν επέτρεπε την αποτέφρωσή της, λόγω μη εύρεσης κανενός συγγενούς. Εν τέλει με τη δική του υπογραφή ο εισαγγελέας αποδέχτηκε την τελευταία επιθυμία της ηθοποιού.

Γκέλυ Μαυροπούλου: Μυστήριο με την διαθήκη της ηθοποιού

Η Γκέλυ Μαυροπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών τη Δευτέρα (19/07), την ίδια μέρα που έφυγε από τη ζωή και ο Τόλης Βοσκόπουλος. Μόνη και ξεχασμένη σε δημόσιο νοσοκομείο, χωρίς κανέναν συγγενή. Εν τέλει, ο πρόεδρος του ΣΕΗ την Πέμπτη το μεσημέρι παρέλαβε τη σορό της μεγάλης πρωταγωνίστριας. Και ξεκίνησε τη διαδικασία της αποτέφρωσής της.

Μυστήριο με τη διαθήκη της Γκέλυς Μαυροπούλου

Ωστόσο μυστήριο εξακολουθεί να υπάρχει με τη διαθήκη και την περιουσία της. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε στα αρμόδια όργανα μια γυναίκα. Η οποία, έχοντας στα χέρια της μια χειρόγραφη διαθήκη (πολλών ετών πίσω) της ηθοποιού, ισχυρίστηκε ότι είναι η νόμιμη κληρονόμος.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως στο διαμέρισμα της ηθοποιού στην πλατεία Αμερικής βρίσκονταν σημαντικά κειμήλια. Τόσο της ίδιας όσο και ολόκληρης της θεατρικής οικογένειας από την οποία καταγόταν.

Κοστούμια από θεατρικά έργα, βυζαντινές εικόνες, έπιπλα εποχής του 19ου αιώνα καθώς και κοστούμια της μητέρας της Μαρίκας Κρεββατά κοσμούσαν το σπίτι της. Αμέσως μετά τον θάνατο της Γκέλυς Μαυροπούλου τα κλειδιά του διαμερίσματος παρέλαβε η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, ενώ το αγαπημένο της σκυλάκι βρίσκεται πλέον στα χέρια της αγαπημένης της κομμώτριας και γειτόνισσας, για την οποία η ηθοποιός έτρεφε αμέριστη αγάπη.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo