Η αιτία που οδήγησε την 9χρονη Τζωρτζίνα στον θάνατο: Βγήκε το πόρισμα του ιατροδικαστή Μπουζιάνη – Ενδεχόμενο εκταφής της

9χρονη Τζωρτζίνα: Δηλητηριάστηκε από κεταμίνη

Το πόρισμα του ιατροδικαστή που είχε αναλάβει την Τζωρτζίνα, βγήκε σήμερα το μεσημέρι επιβεβαιώνοντας πως η ουσία που σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα ήταν η κεταμίνη που την δηλητηρίασε.

Η 9χρονη Τζωρτζίνα δηλητηριάστηκε από κεταμίνη, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπουζιάνη, που παραδόθηκε σήμερα, Παρασκευή, το μεσημέρι.

Όπως έγινε γνωστό, η μεγαλύτερη από τις τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη πέθανε εξαιτίας “θανατηφόρας δηλητηρίασης από φαρμακευτική ουσία (κεταμίνη)”.

Τι αναφέρει στα ευρήματα του ο ιατροδικαστής για την 9χρονη Τζωρτζίνα

Στο πόρισμα, αναφέρονται ευρήματα όπως είναι η βλάβη στο ήπαρ, η μικρή πνευμονορραγία, αλλά και η συμφόρηση οργάνων, που αντιστοιχούν σε χορήγηση κεταμίνης.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του MEGA Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος μετέδωσε την πληροφορία, το σημαντικότερο στοιχείο είναι πως μετά το τελικό συμπέρασμα, υπάρχει επισήμανση και τίθεται το ζήτημα εκταφής της 9χρονης Τζωρτζίνας για λήψη τριχών, ώστε να ελεγχθεί εάν της είχε δοθεί η κεταμίνη ή άλλη ουσία σε προγενέστερο χρόνο και επιπλέον θα δώσει ένα πλήρες χρονοδιάγραμμα του τι έχει συμβεί.

Related posts

Πάσχα: Ακρίβεıα και στο αρνί – Αuτή θα είναι η τıμή του το κιλό φέτος

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Μπάνιο χωρίς παράθυρο: Αυτό είναι το έξυπνο κόλπο για να το κάνετε να μυρίζει πάντα φρεσκάδα