Ανδρέας Μικρούτσικος: «Κατακεραύνωσε» την Αμάντα – «Δεν μου άρεσε, το πλάνο ήταν φθηνιάρικο»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα σχόλια για την εμφάνιση στην Eurovision 2022

Αρνητικά ήταν τα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε, το πλάνο του φάνηκε φτηνιάρικο…

Την εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2022, στο Τορίνο, σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Στη εκπομπή «Super Κατερίνα» σχολίασαν όλα όσα έγιναν στην Eurovision και την πρόκριση της ελληνικής συμμετοχής στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μη μπορώντας να κρύψει τη δυσαρέσκειά του για την εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη, έκανε την κριτική του χρησιμοποιώντας «σκληρούς» λόγια.

«Η Αμάντα είναι εξαιρετική αλλά δεν μου άρεσε χθες. Δισκογραφικά, όταν μπαίνεις να τραγουδήσεις, κάνεις διάφορες λήψεις του κομματιού…. Η συγκεκριμένη αν ήταν μέσα σε στούντιο κλασικό θα έλεγε ο παραγωγός “καλό αλλά πάμε άλλη μία”. Μέτρησα πάνω από 5 στοναρίσματα, τα οποία δεν επηρεάζουν, αλλά σε σχέση με τις πρόβες, είχε το μεγαλύτερο τρακ. Φωνητικά είχε προβληματάκια. Η σκηνοθετική αντίληψη του χορογράφου, που στα χαρτιά είναι καταπληκτικά, εκτελεστικά ήταν χάλια. Δεν είναι ευθύνη του Φωκά Ευαγγελινού. Το πλάνο από πάνω με τις καρέκλες είναι φθηνιάρικο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί