Η συγκλονιστική φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου αμέσως μετά το 10ο χειρουργείο της

Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Η ζωή είναι απρόβλεπτη.. μερικές φορές άδικη.”

Η αγαπημένη μας Ιωάννα εξακολουθεί να δίνει τις δικές της μάχες, έχοντας ακόμη αρκετά χειρουργεία προκειμένου να επανέλθει το πρόσωπο της μετά την συγκλονιστική επίθεση, όσο περισσότερο γίνεται. Στο δύσκολο ταξίδι αυτό, πέρα από τους αγαπημένους της και κοντινούς της ανθρώπους, μοιράζεται την ιστορία της και με το διαδικτυακό της κοινό.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου λοιπόν συνεχίζει να «ανεβαίνει» τον δικό της «Γολγοθά» μετά την επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020. Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει εννέα χειρουργεία και τώρα έκανε το 10ο!  Ενώ, ο ψυχίατρος που την παρακολουθεί μίλησε στo podcast που κάνει η ίδια και όσα αποκάλυψε για τις πρώτες τους συναντήσεις προκαλούν σφίξιμο στο στομάχι.

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά το χειρουργείο

Μάλιστα, μετά το νέο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, γράφοντας:

«Τη μια μέρα μπορεί να είσαι σε ένα όμορφο μέρος με αγαπημένους φίλους και την άλλη στο παγωμένο κρεβάτι της χειρουργικής αίθουσας.

Η ζωή είναι απρόβλεπτη.. μερικές φορές άδικη.

Σημασία έχει να ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ. Ακόμα εδώ.Το παλεύω..

Ευχαριστώ τη γιατρό μου και το team του νοσοκομείου που με κάνουν να νιώθω ασφαλής στα χέρια τους».

Related posts

ΙΧ «καρφώθnκε» στην τζαμαρία του Ιπποκράτειου νοσοκομείου – Απίστευτη φωτογραφία

Αγία Σοφία: Προκαλεί Τούρκος καθηγητής Ιστορίας – «Είναι ένα απαίσıο κτίριο»

Την βρήκε η κόρη της πεσμένη στο πάτωμα – Ηταν αργά